Cum a apărut soţia lui Marian Nistor la înmormântarea lui Vadim Tudor

Ultima actualizare:

    Dorina Nistor a venit la înmormântarea lui Vadim TudorFoto: Roberto Sălceanu
Dorina Nistor a venit la înmormântarea lui Vadim TudorFoto: Roberto Sălceanu

Peste 4.000 de oameni au venit joi (17 septembrie) să îşi ia rămas bun de la Corneliu Vadim Tudor, care a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Civil din Bucureşti. Printre ei, şi fondatorul trupei Savoy, Marian Nistor, alături de soţia lui, Dorina.

Înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor a strâns un număr impresionant de oameni, de la familie şi prieteni apropiaţi, la persoane care l-au admirat datorită convingerilor lui. 

Printre cei care au venit să îl conducă pe ultimul drum pe fostul lider PRM s-au aflat şi Marian Nistor şi soţia lui, Dorina. Femeia a fost o apariţie surprinzătoare: Dorina a purtat o bentiţă în culorile tricolorului, dar şi fundiţe tricolore. Cu lacrimi în ochi, distrusă de durere, Dorina, a stat în apropierea sicriului, alături de soţul ei, Marian. 

De altfel, pe Marian Nistor şi pe Corneliu Vadim Tudor i-a legat o prieteni de aproape 40 de ani, dar şi o frumoasă colaborare artistică. Cei doi s-au cunoscut în 1977 şi din anii 1980 au început să compună piese împreună, versurile scrise de Vadim, muzica de Nistor. Ei chiar au scris piesa "Multumesc, iubită mama", a Mirabelei Dauer, care a fost un adevărat succes la aceea vreme. 

4.000 de oameni au venit la înmormântare

Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarct. Fostul lider PRM avea 65 de ani. Trupul lui a fost depus de marţi la Biserica Sf. Gheorghe Nou, unde mii de oameni au venit în pelerinaj să îşi ia rămas bun de la Vadim. Aproximativ 4.000 de oameni  au venit joi (17 septembrie) la înmormânatarea "tribunului" care a avut loc la Cimitirul Ghencea Civil. Sicriul a fost purtat pe umeri de către militari. Slujba a început la ora 11.30 și a fost oficiată de un sobor de 16 preoți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net