Cum a ajuns casiera lui Tăriceanu la conducerea Rompetrol?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O fostă casieră angajată direct la Cancelaria primului ministru în 2007 a fost numită acum de către Ministerul Energiei în Consiliul de Administrația al Rompetrol Rafinare.

Adunarea Generală a Acționarilor Rompetrol Rafinare a aprobat numirea lui Nicoleta Viorica Soisun, în vârstă de 31 de ani, în Consiliul de Administrație al companiei petroliere.

Ceea ce este deosebit în ascensiunea profesională a noului membru CA Rompetrol Rafinare este faptul că în anul 2007, cu un an înainte de a termina facultatea, Soisun și-a schimbat locul de muncă. De la casier la Casa de Editură și Presă Realitatea Românească ea s-a angajat direct la Cancelaria primului ministru. Această funcție era deținută atunci de către Călin Popescu Tăriceanu. La momentul angajării sale la Cancelarie, instituție atât de ermetică din punct de vedere al noilor angajări, Nicoleta Soisun era studentă. Din 2009 ea este consilier în cadrul Secretariatul General al Guvernului. Ea și-a luat licența în contabilitate și informatică de gestiune în 2008 și a absolvit un master în ”contabilitate internațională” în 2014.

Soisun îl înlocuiește în CA Rompetrol Rafinare pe Marius Mitruș, fost ofițer SRI. Marius Mitruș, membru în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Rafinare, a acuzat în decembrie 2017 acţionarul minoritar al companiei, adică statul român prin Ministerul Energiei, că a fost pasiv, "fără capacitate de reacţie în cazul deciziilor ce îi puteau afecta interesul", potrivit Hotnews.ro. 

De precizat că Nicoleta Viorica Soisun este căstorită cu un angajat SPP, delegat în misiuni ONU. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net