Culegi fructe în Spania și ești plătit cu 1.100 de euro

Ultima actualizare:

    Spaniolii caută culegători de fructe
Spaniolii caută culegători de fructe

Au început muncile sezoniere în străinătate! În Spania este nevoie de oameni care să culeagă fructe și să le aranjeze în caserole și lădițe. Plata lunară ajunge la 1.100 de euro.

Eures România dispune de 100 de locuri de muncă ȋn domeniul agricol, în Spania: 50 de posturi sunt pentru recoltare fructe și alte 50 de pentru ambalarea lor.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida este ofertantul și este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, pere, nectarine, caise, etc.).

Muncitorii vor lucra în câmp, la cules fructe, sau în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi și caserole. Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp și 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în fabrică.

Asta înseamnă că pentru 22 de zile muncite, câte opt ore zilnic, se poate primi 1.100 de lei.

Cazarea și utilitățile se rețin din salariu

Cheltuielile de transport dus - întors sunt suportate de lucrător, iar pentru cazare (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de 3- 9 luni și se semnează în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială.

Ce trebuie sp faci ca să aplici

Persoanele cu domicililul în București, care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/316.55.08 interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE 679/2016 (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV și adeverință medicală cu mențiunea „Clinic sănătos”.

Cei care locuiesc în alte orașe, trebuie să meargă la agenția de ocupare teritorială.

Termenul limită pentru ȋnregistrarea dosarelor este 10 mai.

Cotește și:

https://www.click.ro/news/national/unde-te-angajezi-2019-domeniile-care-se-cauta-forta-de-munca https://www.click.ro/news/cum-sa-te-angajezi-pe-facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net