Cu pompierii şi maşina de descarcerare la uşă, asculta muzică la căşti. Un copil de 12 ani a pus autorităţile pe jar

Ultima actualizare:

    Un copil de 12 ani a pus autorităţile pe jar Foto: pixabay.com
Un copil de 12 ani a pus autorităţile pe jar Foto: pixabay.com

Situaţie demnă de comicul absurdului în judeţul Giurgiu! Marţi, 18 februarie, a avut loc o adevărată mobilizare de forţe, după ce pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru deblocarea uşii unui imobil. Oamenii legii, pompierii, dar şi un echipaj de descarcerare s-au deplasat la locul respectiv unde au avut parte de o surpriză de zile mari!

Marţi seara, 18 februarie, pompierii giurgiuveni a u fost solicitaţi să intervină în munucipiul Giurgiu pentru deblocarea uşii unui imobil. Aşa cum se procedează în astfel de cazuri la faţa locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Un echipaj al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu a participat şi el la misiune. 

Mobilizare generală pentru un copil care asculta muzică la căşti 

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii şi echipei de salvatori atunci când au deblocat uşa pentru a găsi în incinta imobilului un băiat de aproximativ 12 ani care asculta liniştit muzică folosind o pereche de căşti. Acesta era şi motivul pentru care nu a auzit întregul vacarm şi nu a reacţionat atunci când vecinii săi au început să devină alertaţi, se arată într-un comunicat de presă emis de către IPJ Giurgiu. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net