Cu cine votează Ion Ţiriac în turul 2: Iohannis sau Ponta?

Ultima actualizare:

    Ion Ţiriac nu crede că Iohannis poate conduce o ţarăFoto: Captură ProTV
Ion Ţiriac nu crede că Iohannis poate conduce o ţarăFoto: Captură ProTV

Invitat în emisiunea "După 20 de ani", de la Pro TV, cunoscutul om de afaceri a subliniat foarte clar care este diferenţa dintre cei doi candidaţi la preşedinţia României, din turul doi.

"Un candidat perfect, în România nu o să existe. [...] Eu pe domnul Klaus Iohanis l-am văzut de vreo 3-4 ori în viaţa mea. Dumnealui vine dintr-un orăşel foarte bine aranjat, în care nemţii au băgat foarte mulţi bani. Eu n-a nimic împotriva domnului Iohanis, ferească Dumnezeu, ar putea să fie un bun preşedinte, dar deocamdată a fost un bun primar la o treabă mititică, dar domnul Ponta conduce un guvern în momentul de faţă, de un an şi ceva îl conduce, zic eu, decent", a afirmat Ion Ţiriac în cadrul talkshow-ului.

Fostul tenisman a făcut mai făcut câteva comentarii referitoare la traseismul politic şi la plecarea lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL: "Asta nu înţeleg, Poate mă lămuriţi dvs. pe mine... cum îţi schimbi ideologia de la o lună la alta?"

Întrebat de Cristian Leonte dacă Traian Băsescu se află în spatele coaliţiei de dreapta, care l-a propulsat pe Klaus Iohannis ca şi candidat pentru postul de la Cotroceni, Ion Ţiriac a răspuns afirmativ. "Domnul preşedinte e în scaunul ăla de zece ani. Şi pentru o raţiune sau alta eu îl consider omul cel mai politic care a fost în utlimii zece ani. Adică nu are cum să nu se implice. în agenda mea, Traian Băsescu este un om politic", a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net