«Cu banii de la Click!MANIA plec în concediu de Rusalii»

Ultima actualizare:

    Doina Andrei a câştigat 300 de leiFoto: Click!
Doina Andrei a câştigat 300 de leiFoto: Click!

Concursul nostru i-a făcut o bucurie uriaşă unei cititoare fidele din Bucureşti. Doina Andrei, în vârstă de 62 de ani, se va răsfăţa cu un concediu de Rusalii cu banii câştigaţi la cel mai tare concurs.

”Am câştigat 300 de lei la Click!Mania şi chiar este o surpriză. Nu am mai obţinut premii de 30 de ani, de pe vremea lui Ceauşescu, atunci când am câştigat la Loz în Plic. Cu banii pe care o să îi primesc o să merg cu soţul meu într-un concediu de Rusalii la rude în provincie, în localitatea Orăştie”, ne-a spus pensionara.Click!MANIA te răsfaţă cu cele mai interesante şi tentante premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani şi miile de alte surprize pe care ţi le-am pregătit sunt puse în joc şi 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de Duminică. Pentru a câştiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere şi gama la care se aplică reducerea.

Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă la cele 3 game de produse şi cu acest loz ai posibilitatea să achiziţionezi unul dintre cele 3 produse prezentate în ziua respectivă indiferent de gama din care face parte. 

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net