Croatul împuşcat în Băneasa, tratat în Germania

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Omul de afaceri croat care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la birou, în cartierul bucureştean Băneasa, este tratat la o clinică privată din Berlin, în Germania, informează Mediafax.

Bărbatul  a fost operat vineri noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, având trei plăgi împuşcate: la coapsa dreptă, în abdomen şi torace. A fost păzit în permanenţă de mascaţi, pentru a nu fi atacat din nou.

Ulterior, familia a optat să fie tratat la o clinică privată din Germania, de teamă să nu fie din nou agresat, întrucât atacatorul nu a fost prins. Costurile vor fi suportate de asociaţii omului de afaceri. Croatul este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici.

simeon stalpnicul png

Atacatorul l-a aşteptat vineri seară, ore în şir, în bălăriile de lângă gardul clădirii unde croatul avea biroul firmei sale de construcţii. În jurul orei 20.15, omul de afaceri a ieşit din clădire şi s-a îndreptat spre maşina din parcare. Nici nu a ştiut ce i se întâmplă.

A fost împuşcat din spate de trei ori, prin gardul metalic, după care atacatorul a fugit pe câmp.

Rănitul s-a deplasat cu greutate, dar a reuşit să ajungă la benzinăria de peste drum, unde a cerut ajutor.  Au fost identificaţi martori care au spus că au auzit focurile de armă şi chiar l-au văzut pe atacator. Poliţiştii au realizat un portret robot.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net