Cristina Verona şi mama ei consumaseră foarte mult alcool în noaptea tragediei

Citeste tot despre: 

Jurnalista Cristina Verona avea o alcoolemie de 0,85 grame la mie, iar mama ei de 2,3 grame la mie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medico-legale.

Examenele toxicologoce în cazul celor două femei găsite moarte într-un imobil din cartierul Primăverii din Bucureşti au fost finalizate. Medicii legişti au stabilit că acestea consumaseră alcool, alcoolemia stabilită în cazul Cristinei Verona fiind de 0,85 grame la mie, iar cea a mamei sale, Elena Pârvulescu, de 2,3 grame la mie.

Examenele toxicologice nu au relevat prezenţa de droguri sau de alte substanţe ilegale, potrivit surselor citate.

Necropsia în cazul celor două femei a fost finalizată în 8 iulie, trei zile mai târziu trupurile fiind ridicate de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.
Cristina Verona (44 de ani) şi mama acesteia, Elena Pârvulescu (77 de ani), au fost găsite decedate, în 5 iulie, în locuinţa lor din cartierul Primăverii din Bucureşti.

Concluziile criminaliştilor şi legiştilor au fost că Elena Pârvulescu a murit "în urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal şi prin comprimare toracică", iar fosta jurnalistă a murit "prin asfixie prin spânzurare".

"Autopsiile efectuate în data de 06.07.2011 au reliefat faptul că moartea persoanei de 77 de ani a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 de a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile", se arăta într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În apartamentul în care locuiau cele două femei nu au fost găsite urme de răvăşire şi de efracţie, uşa de acces fiind încuiată, din interior, potrivit Parchetului Capitalei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1