Cristina Liberis, noul director al ştirilor Kanal D

Ultima actualizare:

"Oferta facută de Kanal D de a prelua departamentul de Ştiri este pentru mine o provocare: să poţi menţine pe primele locuri în audienţă o televiziune care are o cu totul alta viziune asupra ştirilor şi să urci în actuala pozitie depăşind posturi cu vechime în audiovizualul romanesc nu e uşor, dar nici imposibil. În echipa Kanal D sunt oameni de televiziune pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului şi care şi-au demonstrat valoarea. Îmi face mare plăcere să lucrez din nou cu ei. Sunt convinsă că produsul muncii noastre va fi apreciat şi va câştiga plusvaloare”, a declarat Cristina Liberis, într-un comunicat al postului. 

Cristina Liberis (41 de ani) a fost corespondent de război  pentru Televiziunea Română şi lucrează în mass-media din 1993. Atunci a dat concurs pentru un post de reporter la Televiziunea „SOTI”. Lucrează ca jurnalist în zonele de conflict din  1998, când a transmis pentru prima dată dintr-o zonă de război.

În timpul mandatului lui Alexandru Sassu, Cristina Liberis a devenit producătorul Jurnalului. Când echipa de conducere a fost schimbată, ea a fost transferată la de TVR 3 la Realitatea TV.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net