Cristian Tudor Popescu: „PSD e condus prin frică!”

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Adevărul
foto: arhivă Adevărul

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul moțiunii de cenzură inițiată de PSD împotriva propriului Guvern. Moțiunea a trecut, dar CTP spune că de-abia din acest moment începe greul pentru PSD.

Luni vor avea loc primele consultări la Cotroceni, iar Klaus Iohannis a reafirmat că va numi în fruntea guvernului numai un candidat integru.

Principalele declarații ale lui Cristian Tudor Popescu:

  • Moțiunea a trecut, PSD a pierdut. Faptul că s-a dat ordin ca votul să nu fie secret iar Liviu Dragnea a rămas în sală, asta înseamnă că partidul e condus prin frică.
  • Trecerea moțiunii îi va creea PSD-ului și alte probleme. 
  • Ce au văzut oamenii din confruntarea dintre Dragnea și Grindeanu au văzut ce se ascundea în spatele votului masiv dat în decembrie. 
  • PSD-ul nu are niciun motiv de fericire. Acum, cei de-acolo vor avea mari probleme cu domnul Iohannis. 
  • Are șanse reduse de a pune un plan de guvernare de care să beneficieze românii. 

Liderul PNL nu a reușit să elimine suspiciunile care planează asupra unor membri ai partidului care ar vota alături de Dragnea pentru a trece moțiunea de cenzură. Chiar și Orban speră ca majoritatea pesedistă să dărâme guvernul Grindeanu. 

„Nu vrem să ajungem la guvernare pe ușa din dos. Stăm în sală și nu votăm. Sper ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ului lui Ponta și apoi noi să trimitem acasă PSD-ul lui Dragnea. Am încredere în toți colegii mei!”, a spus Orban. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net