Cristian Țopescu, internat de urgență în spital. ”E în stare gravă!”

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală în cursul dimenții de marți, 8 mai. medicii au declarat, pentru Adevărul, că omul de televiziune este în stare gravă.

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu este internat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă, pe secţia de terapie intensivă. „Cristian Ţopescu este internat pe secţia de terapie intensivă, are un diabet, e în stare gravă dar nu este intubat. În prezent, este supus unor investigaţii amănunţite. Este la noi în spital de aproximativ două ore”, a explicat, pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Silviu Negoiţă.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008. Cristian Ţopescu s-a născut la 26 martie 1937, la Bucureşti, fiind fiul ofiţerului de cavalerie Felix Ţopescu, membru al echipei hipice a României, participantă la Olimpiada din Berlin din anul 1936. Cristian Ţopescu a urmat cariera tatălui său, absolvind Şcoala de Grăniceri de la Oradea. Este apoi licenţiat al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport. În lunga sa carieră de comentator sportiv a avut peste 5.000 de transmisii în direct de la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene.

Acum, Cristian Țopescu este pensionar militar, cu 35 de ani de vechime în armată. Din octombrie 2016, colonelul în retragere Cristian Țopescu a fost avansat la gradul de general de brigadă. Drept recunoștință pentru activitatea sa, Cristian Țopescu a primit decorația ”Steaua României”, Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur și Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

A fost căsătorit de trei ori, are trei copii și este bunic.

Loading...
 
 

Citește și