Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori. Cine e femeia care i-a stat alături în ultimii 20 de ani

Ultima actualizare:

    La 61 de ani s-a căsătorit cu Christel UngarFoto: arhivă personală
La 61 de ani s-a căsătorit cu Christel UngarFoto: arhivă personală

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. În urmă cu o săptămână, fostul comentator sportiv a fost internat de urgență la Spitalul Elias, din cauza unei puternice crize de diabet. De atunci a stat la Terapie Intensivă, iar marți, corpul lui nu a mai putut lupta. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

În afara carierei sale în lumea radio și tv, Crisrian Țopescu s-a dedicat și vieții de familie. A avut trei copii din trei căsnicii, o fată și doi băieți. Prima soție a comentatorului a fost Rodica, femeia care i-a dăruit primul copil, pe Cristina Ţopescu (57 de ani), care s-a consacrat și ea în lumea televiziunii. Cristian Țopescu a divorțat de prima soție după 11 ani și s-a căsătorit cu Rosemarie, o economistă din București, care i-a dăruit primul băiat, Cristi, acum în vârstă de 42 de ani.

Regretatul comentator sportiv și Rosemarie s-au despărțit după 15 ani de mariaj, apoi acesta a luat-o de soție pe Christel Ungar, colega sa din TVR, mai tânără cu 29 de ani decât el. El avea 61, ea 32. Și aceasta i-a dăruit un băiat, Felix Sebastian (20 de ani). Ţopescu avea şi un nepot. 


    Cristian Țopescu și cei trei copii ai săiFoto: arhivă personală
Cristian Țopescu și cei trei copii ai săiFoto: arhivă personală

Cum s-au cunoscut Cristian Țopescu și Christel Ungar

Despre cea de-a treia soție, fostul comentator sportiv a vorbit în Revista Tango: “Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult. 

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am vazut… din ce în ce mai rar”, povestea Cristian Țopescu.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net