Cristian Pomohaci, condamnat definitiv pentru că a ascuns veniturile reale din închirierea a 11 apartamente

cristian pomohaci.jpg

fostul preot cristian pomohaci
Cristian pomohaci a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspecndare
Foto: Arhivă Click!

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. În acest dosar a fost judecat că a închiriat 11 imobile și a declarant venituri mai mici decât în realitate.

Cristian Pomohaci a pledat vinovat în acest caz. A semnat o înțelegere pe 25 septembrie 2018, dar a procesul a fost tergiversat mai multe luni chiar de el, întrucât nu s-a prezentat la termene de mai multe ori. Prejudiciul adus statului, în valoare de 136.572 de lei, a fost achitat de fostul preot.

Pomohaci are voie să părăsească România

Decizia definitivă a fost dată de Curtea de Apel Târgu Mureș. Conform sentinței, judecătorii au înlăturat aplicarea față de Pomohaci a obligației de a nu părăși teritoriul României, scrie ziare.com. Pe durata termenului de supraveghere, cântărețul trebuie să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate cu instituțiile din comunitate.

El mai trebuie să presteze muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, județul Mureș.

Instanța a mai constatat că Pomohaci a plătit suma de 136.572 lei în contul prejudiciului cauzat, achitându-l astfel în totalitate, motiv pentru care s-a și dispus ridicarea sechestrului asigurător aplicat asupra conturilor bancare. 

 

Citește și: 

 

Cristian Pomohaci face slujbe și exorcizări în garajul din curtea vilei, la doi ani de la scandalul sexual cu minori

 

Vitezomanul Cristian Pomohaci, trei procese cu Poliţia

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1