Cristian Boureanu şi-a pus cenuşă-n cap: "Eram un beţiv, cetăţean român, pe scaunul din dreapta!"

2-3-neatza-5-50-60-andrei-ovidiu-boureanu-1.jpg

cristian boureanu scandal trafic politist agresat
În urmă cu o lună şi jumătate, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal monstru în trafic
foto: captură video

Cristian Boureanu rămâne în arest! Fostul deputat a încercat să convingă instanţa că nu mai este nevoie să stea în spatele gratiilor, după ce a fost trimis în judecată. Procurorii au spus, în faţa judecătorilor, că Boureanu trebuie să rămână în arest, în timp ce omul de afaceri şi avocaţii săi au explicat că poate fi în continuare judecat având o măsura prevenitivă mai blândă, cerând să fie plasat sub control judiciar.

La începutul săptămânii, procurorii au încheiat cercetarea şi au trimis instanţei dosarul în care Cristian Boureanu este acuzat de ultraj. Luna trecută, fostul deputat a insultat şi a lovit un poliţist, după ce maşina în care era pasager a fost trasă pe dreapta pentru un control de rutină. În dosar va fi judecată şi Laura Dincă, iubita fostului parlamentar, pentru mărturie mincinoasă. Ea ar fi încercat să influenţeze ancheta în favoarea lui Boureanu.

Acuzat că a agresat un poliţist de la Rutieră după un control de rutină în trafic, Cristian Boureanu şi-a justificat gestul în faţa instanţei, oferind o explicaţie surprinzătoare şi pentru prima dată de la scandal încercând să nu mai aibă o atitudine sfidătoare la adresa oamenilor legii. "Eram un beţiv, cetăţean român, pe scaunul din dreapta", aşa a descris el, în instanţă, întrega scenă care a dus la încarcerarea sa.

Deşi recunoaşte că are o parte din vină, fostul parlamentar acuză că poliţistul de la Rutieră este cel care l-a provocat. Ba chiar, Boureanu susţine că şi Laura Dincăa fost lovită. 

cristian_boureanu_lat_pe_jos.jpg

cristian boureanu lat pe jos
Cristian Boureanu a căzut lat, după ce a încasat un pumn de la polițistul pe care l-a lovit în zona inghinală
foto: captură Video Observator

"O maşină de poliţie ne-a tăiat calea şi ne-a blocat. Au văzut că eu sunt în dreapta. Au tras de uşă, am deschis geamul. Au zis: «Bourene, să vedem acum cât eşti de şmecher! Lasă, că o să vezi tu, legitimează-te!» I-am dat permisul de barcă, mi l-au aruncat înapoi şi m-au ameninţat: «o să te fac de râs în toată ţara» (...) Eram foarte nervos, atunci l-am înjurat. Chiar dacă îl înjuram continuu, eram un beţiv, cetăţean român, pe scaunul din dreapta", a povestit acesta în instanţă, citat de realitatea.net.

Boureanu s-a mai plâns judecătorilor că agentul care a practicat box timp 10 ani l-a lovit deşi a văzut că era beat. Fostul parlamentar spune că apoi şi logodnica lui a fost lovită pentru că ţipa. Cristian Boureanu a fost trimis în arest în noaptea de 8 spre 9 iunie după ce un scandal-monstru în trafic. 

Loading...
 
 

Citește și

 • cristian boureanu scandal politist

  Numele lui Cristian Boureanu (45 de ani) este din nou în mijlocul unui scandal de proporţii. Noaptea trecută fostul parlamentar a avut o altercaţie cu poliţiştii de la Rutieră şi a ajuns la spital după ce s-a bătut cu unul dintre ei. Politicianul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce l-a agresat pe unul din polițiști. Apropiaţii lui au, însă, altă variantă a poveştii şi susţin că Boureanu a fost provocat să facă circ.

 • laura dinca cristi boureanu

  În timp ce Cristian Boureanu aşteaptă decizia magistraţilor de eliberare din arestul central al Poliţiei Capitalei, femeile din viaţa lui au pornit războiul. Logodnica ex-deputatului o pune la punct pe fosta nevastă, după ce aceasta l-a catalogat drept “o ruşine”.

 • laura dinca arest cristian boureanu vizita

  Laura Dincă a plecat val vârtej de la Cristian Boureanu (45 de ani), luni în jurul prânzului, după ce tânăra de 19 ani a reuşit doar să-i lase câteva schimburi de haine şi ceva de mâncare. Îngândurată, iubita fostului deputat şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare şi a refuzat să vorbească cu armata de jurnalişti care o aştepta la intrare.

 • cristian boureanu scandal trafic politist audieri

  A fost o a doua noapte grea pentru Cristian Boureanu. Fostul deputat a fost scos în secret de la spitalul Floreasca şi dus la audieri. După 8 ore în care a dat explicaţii în faţa magistraţilor, politicianul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia vine după scandalul de joi noaptea, când Boureanu a fost filmat în timp ce lovea sub centură un poliţist. În replică, el neagă însă toate acuzaţiile şi susţine că oamenii legii i-ar fi adus injurii şi l-au trântit la pământ.

 • ioana boureanu cristian boureanu

  Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

 • În loc să se bucure de vacanţa de studentă, Laura Dincă face potecă la arestul Poliţiei, acolo unde se află iubitul ei Cristi Boureanu. Colac peste pupăză, de parcă nu i-ar fi fost de ajuns, fotomodelul trebuie să se apere şi ea în faţa judecătorilor, după ce a dat o declaraţie falsă pentru a-şi ajuta iubitul să scape de necazuri.

 • Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi-a motivat decizia de eliberare din arest şi cercetare sub control judiciar a fostului deputat Cristian Boureanu, acuzat de ultraj după ce a lovit un poliţist.