Cristi Borcea a ieșit pentru două ore din închisoare

borcea.jpg

Borcea nu a scos nici un cuvânt și s-a refugiat rapid în duba penitenciarului
foto: Telegraf, Constanţa

Fostul acționar al clubului Dinamo a făcut, joi, o ”plimbare” departe de gratiile Penitenciarului Poarta Albă, unde se află încarcerat de mai bine de patru luni. El a fost citat ca martor în cazul unui conflict petrecut, la începutul acestui an, în Capitală.

Cu o șapcă pe cap, ochelari de soare și flancat de mai mulți gardieni, Borcea a ieșit pe poarta închisorii pentru a fi dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Borcea este martor într-un dosar în care mai mulți interlopi s-au încăierat în luna feburarie, în localul “Hanul Drumețului”. Scandalul ar fi pornit chiar de la șoferul lui. Două persoane au ajuns atunci la spital, una cu fractură de craniu, iar alta nu-și mai poate folosi brațele. Cristi Borcea a mai ieșit din Penitenciarul Poarta Albă la începutul acestei luni, când a ajuns la spital după ce a acuzat dureri toracice. El execută la o pedeapsă de 6 ani și 4 luni, primită în dosarul ”Transferurilor”.

Loading...

Citește și

  • Starea lui Cristian Borcea este bună, nu au apărut complicaţii postoperatorii şi chiar s-a ridicat la marginea patului, a declarat, astăzi, medicul Şerban Brădişteanu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1