Crin Antonescu, pârât că și-a cumpărat casă de lux la preț redus

Ultima actualizare:

    Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Senatorul PNL Crin Antonescu a fost citat vineri la DNA Ploiești pentru a da declarații într-un dosar, în calitate de martor. Politicianul a fost turnat la DNA de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, pentru că și-ar fi cumpărat un apartament de lux la un preț mult mai mic decât cel al pieței.

UPDATE: Percheziții și la afaceristul Dragoș Dobrescu

Procurorii anticorupție au efectuat percheziții la locuința din București a omului de afaceri Dragoș Dobrescu. Surse citate de Agerpres susțin că Dobrescu ar fi plătit cea mai mare parte a apartamentului de lux pe care soții Crin Antonescu și Adina Vălean l-ar fi cumpărat de la fiul lui Virgil Măgureanu, Marian Măgureanu. Dragoș Dobrescu deține grupul de firme Monolit, prin care administrează mai multe clădiri de birouri din București. 

Procurorii DNA Ploiești investighează modul în care Crin Antonescu și soția lui, Alina Vălean, au intrat în posesia unui apartament de lux din Capitală. Antonescu a fost denunțat de Alina Petre, fosta noră a ex-SRI-stului Virgil Măgureanu. Aceasta le-a spus procurorilor că Antonescu a cumpărat apartamentul de la fiul fostului șef SRI, la un preț cu 50% mai mic decât cel al pieței. Restul banilor, spune Alina Petre, ar fi fost achitat de compania de salubritate Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.

În schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman. Vom publica punctul de vedere al lui Crin Antonescu în momentul în care va ieși de la audieri.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net