Criminalul tinerei din Bragadiru a fost prins! A ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit pentru 150 de lei

Ultima actualizare:

    Manuela a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțitFoto: observator.tv
Manuela a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțitFoto: observator.tv

Bărbatul care a omorât o tânără din Bragadiru a fost prins vineri seară (28 iunie). El ar fi ucis-o pe femei cu 30 de lovituri de cuțit. După ce a comis crima, el a fugit în stațiunea Mamaia, unde a fost prins de polițiștii sub acoperire.

Criminalul și-a recunoscut fapta și le-a spus anchetatorilor că a omorât-o pentru bani. Mai precis, pentru 150 de lei, relatează observator.tv. Bărbatul a vrut să fure și autoturismul femeii, care se afla în parcarea blocului, dar mașina nu a pornit. Inițial, în acest caz, suspectul principal a fost tânărul care a descoperit-o pe victimă. El îi plimba câinele victimei, iar când s-a întors a făcut descoperirea macabră.

A strâns-o de gât și a înjunghiat-o

Tânărul de 26 de ani care a ucis-o pe femeia din Bragadiru a fost săltat vineri seară (28 iunie), la Mamaia. Acestea era pe marginea drumului şi ţinea în mână o foaie pe care scria că vrea să se întoarcă acasă şi că îşi vinde bicicleta, cu 400 de lei. După miezul nopţii, a fost adus în Capitală, în arestul IPJ. El le-a mărturisit oamenilor legii că  cunoştea pe tânăra de 30 de ani de la prietenul lui, care îi plimba acesteia câinele şi care, de altfel, a dat alarma. Criminalul le-a explicat polițiștilor cu lux de amânunte cum a omorât-o pe Manuela. A spus că a vrut doar s-o adoarmă, însă s-a speriat și a ucis-o cu sânge rece. Criminalul a strâns-o de gât și a înjunghit-o de 30 de ori. Bărbatul credea că va găsi bani mulți în apartament, însă s-a ales doar cu 150 de lei și cheile mașinii victimei. Autoturismul de lux avea recunoaștere facială și nu a pornit. Bărbatul a fugit cu bicicleta până la Buftea, iar de acolo a luat trenul spre Constanța. 

„O mână de om să ajungă aşa în halul ăsta e... Nici unui animal nu poţi să-i faci treaba asta, oricâtă duşmănie ai avea în tine”, a declarat un vecin de-ai victimei, pentru sursa citată. 

Manuela absolvise Facultatea de Drept şi voia să se angajeze la Primăria din Bragadiru. Tânăra provenea dintr-o familie înstărită. Părinţii ei ar avea afaceri în agricultură, potrivit apropiaților, şi i-ar fi trimis bani săptămânal. 

„Întotdeauna, crimele cu lovituri multiple, cu sângerare masivă, ne pun în situaţia unui autor care şi-a defulat componenta agresivă.”, a explicat psihologul criminalist Tudorel Butoi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net