Criminalul de la Oradea de negăsit de peste 27 de ore

Ultima actualizare:

    Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită
Adrian Hladii și-a omorât din gelozie fosta iubită

La 27 de ore de la crima de la Oradea, suspectul Adrian Hladii nu a fost încă prins iar suspiciunile sunt că a părăsit țara. Ancheta a fost preluată de ofițeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română. Adrian Hladii de 38 de ani este acuzat că a ucis o tânără de 24 de ani şi că a rănit un alt bărbat, amândoi prin împușcare cu un pistol care nu a fost încă găsit relatează news.ro

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, suspectul Adrian Hladii este din Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

”Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, o echipă de specialişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române se deplasează, joi, în judeţul Bihor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Cercetările în cauză se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.

O tânără de 24 de ani a fost împuşcată mortal miercuri, iar un bărbat cu care se afla a fost rănit miercuri, într-un cartier din Oradea. Agresorul a reuşit ulterior să fugă de la locul incidentului.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani, cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânăra care a fost împuşcată în cap de către bărbatul căutat este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net