Criminalul de 17 ani suferă de depresie

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionel era socotit un tânăr talentat în arta fotografică
Bogdan Ionel era socotit un tânăr talentat în arta fotografică

Supus unei expertize psihiatrice! Bogdan Ionel, puştiul de 17 ani care a omorât miercuri o elevă de clasa a XII-a cu 30 de lovituri de cuţit, suferă de anxietate. Tatăl l-a părăsit încă de la naştere, iar mama sa e plecată la muncă în Italia. Adolescentul locuia cu sora sa, într-un apartament din Botoşani.

Elemente noi în cazul sângeros de la Botoşani! Cadavrul Petronelei Mihalachi (18 ani) a fost găsit miercuri după-amiază în păduricea de lângă cimitirul Pacea. Elevă la Colegiul Economic, fata a fost omorâtă cu 30 de lovituri de cuţit, dintre care una i-a atins inima. Anchetatorii l-au prins repede pe autorul faptei: Bogdan Ionel (17 ani), elev la Şcoala de Cooperaţie. Acesta a recunoscut că a înjunghiat-o pe Petronela, în timpul unei şedinţe foto, pe fondul unei răbufniri nervoase. 

În urma cercetărilor au ieşit la iveală detalii relevante privind suferinţele tânărului. Bogdan Ionel, care are o soră, a fost crescut doar de mamă, întrucât tatăl l-a părăsit încă de la naştere. Pentru a-şi întreţine copiii, mama a plecat la muncă în Italia. Bogdan şi sora lui au trăit mult timp singuri, într-un apartament cumpărat în Botoşani de mama lor. 

Bogdan urma cursurile Şcolii de Cooperaţie din Botoşani şi era pasionat de arta fotografică, fiind considerat un tânăr talentat. Prin intermediul acestei pasiuni s-a cunoscut pe internet cu victima. 


    Petronela Mihalachi şi-a găsit sfârşitul în pădure
Petronela Mihalachi şi-a găsit sfârşitul în pădure

Agresorul era măcinat de anxietate şi depresie. Descris de cunoscuţi drept o fire sensibilă, elevul suferea fiindcă familia sa nu era de acord cu relaţia pe care o avea cu o tânără din Botoşani. Adolescentul nu rata nici o ocazie să-şi arate, pe reţelele sociale, iubirea şi devotamentul faţă de prietena sa. El se certase mai ales cu sora sa, mai mare cu cinci ani, fiindcă se opunea acestei relaţii. Băiatul i-ar fi trimis surorii sale, în ziua crimei, mesaje de ameninţare. La evaluarea psihologică, specialiştii au considerat totuşi că are discernământ.   

Click! spune

Ucigaşul şi victima  s-au dus miercuri în pădure pentru o sesiune foto. La un moment dat, Bogdan a tăbărât asupra Petronelei şi a înjunghiat-o repetat. Motivul? Fata i-ar fi spus că iubita lui este urâtă şi grasă, iar el ar fi avut o izbucnire nervoasă. Faptul că avea cuţitul asupra sa indică posibilitatea ca omorul să fi fost premeditat.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net