Criminalii sunt căutaţi şi-n gaură de şarpe

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au instalat filtre pe drumurile din patru judeţe
Poliţiştii au instalat filtre pe drumurile din patru judeţe

Căutare febrilă! Poliţiştii se străduiesc să-i găsească pe autorii atacului sângeros de vineri seară. Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la spitalul din Călăraşi.

Anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul crimei comise vineri seară de doi autostopişti pe DN 3A. „Mobilul crimei nu a fost jaful. Sperăm să-i prindem cât mai repede“, spune comisarul-şef Marian Iorga, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi.

Agresorii sunt căutaţi pentru omor, după ce l-au ucis pe Ion Constantin (55 de ani) şi au rănit-o pe soţia acestuia, Violeta (55 de ani), cei doi soţi din Călăraşi care au oprit maşina şi i-au luat pe indivizi la ocazie.

Pentru prinderea criminalilor au fost instalate filtre în Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Constanţa, dar şi în Bucureşti. Cei doi atacatori au fost luaţi în maşină vineri seară, de la Drajna.

Pe drum, ei au cerut să coboare în satul Tudor Vladimirescu, la barieră. A fost momentul în care au scos cuţitele şi l-au ucis pe şofer, iar soţia sa a fost rănită la omoplat. Soţii Constantin se deplasau cu maşina lor, un Logan roşu, spre comuna Ştefan cel Mare, unde locuiau părinţii.Anchetatorii au cercetat minuţios zona crimei. „E o chestiune de timp până vor fi prinşi. S-a scotocit pe câmp cu lanterna şi cu câini de urmă”, explică poliţiştii. “Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Draj­na. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu noi şi a explicat cum au fost atacaţi cu cuţitele de străinii aflaţi pe bancheta din spate a maşinii. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani, şi amândoi purtau câte un cuţit“, susţin poliţiştii.

«S-a creat panică în comună»

Nicolae Pandea, primarul comunei Ştefan cel Mare, e marcat de nenorocirea abătută asupra familiei Constantin.„Îi ştiu bine, eu sunt văr primar cu Violeta. Oameni de treabă, gospodari, liniştiţi, din familii bune. Ne-a îngrozit ceea ce am aflat”, spune Nicolae Pandea, primarul comunei Ştefan cel Mare.“Nu vă spun ce panică s-a creat în comună. Baricadaţi-vă, încuiaţi uşile, porţile, ce puteam să le spun oamenilor? La noi nu s-a petrecut aşa ceva niciodată“, adaugă edilul.Violeta Constantin, femeia rănită în atacul celor doi autostopişti, se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net