Criminala de la metrou a fost la cinema și a văzut ”Crima din Orient Expres” înainte de a ataca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Magdalena Șerban, acuzată de omor și tentativă de omor după ce a împins două tinere în fața metroului, ar fi fost văzută la cinema la începutul lunii decembrie, unde a văzut filmul ”Orient Expres”.

Femeia care le-a vândut biletele a povestit că a recunoscut-o imediat pe Magdalena Şerban în momentul în care au fost făcute publice imaginile de la metrou. „A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit pentru Adevărul femeia care le-a vândut biletele la film. 

Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor. Tânăra în vârstă de 25 de ani a decedat, iar criminala s-a făcut imediat nevăzută, însă a fost prinsă după câteva ore de oamenii legii. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net