Crime cumplite în dimineaţa zilei de Crăciun! Strangulate şi aruncate în fântână

Ultima actualizare:

    Petru Tăvală, în gospodăria din Şura Mare. În spate, fântâna în care au fost descoperite victimele
Petru Tăvală, în gospodăria din Şura Mare. În spate, fântâna în care au fost descoperite victimele

Episod înspăimântător în zorii zilei de Crăciun! Un bărbat din Şura Mare (Sibiu) e bănuit că şi-a ucis fiica adolescentă şi soţia. El ar fi aruncat cadavrele în fântână, apoi a încercat să se spânzure, fiind găsit de fiul său într-o şură. Presupusul asasin a fost resuscitat de echipajul SMURD, iar acum e internat în comă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Locuitorii comunei Şura Mare, situată la opt kilometri de Sibiu, au fost şocaţi de crimele comise chiar de Crăciun! Potrivit unor surse judiciare, un bărbat gelos şi-ar fi omorât soţia şi fiica duminică şi le-ar fi aruncat trupurile în fântână, după care a încercat să se spânzure. ”Bărbatul a fost găsit în şură de către fiul său, care a tăiat funia şi a chemat ajutoare. Bărbatul a fost resuscitat de SMURD şi se află în comă  pe secţia Antestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Sibiu”, dezvăluie sursele citate. După ce şi-a găsit tatăl, tânărul a anunţat Poliţia că nu-şi găseşte mama şi sora, iar în urma căutărilor, cele două cadavre au fost găsite în fântână.


    Gabriela Tăvală (14 ani)
Gabriela Tăvală (14 ani)

”Fântâna este foarte adâncă, iar femeia şi fiica sa au fost scoase de echipajele de pompieri. Victimele au urme în jurul gâtului, dar numai medicii legişti vor stabili exact cum au fost ucise”, menţionează sursele citate.

Gelozia soţului


    Violeta Tăvală (36 de ani)
Violeta Tăvală (36 de ani)

Simion Tăvală are 43 de ani şi avea un punct de lucru unde încărca brichete cu gaz, iar Violeta (36 de ani) era muncitoare la o fabrică din Sibiu. De astă-vară, soţii Tăvală nu se mai prea înţelegeau, principalul motiv fiind gelozia lui Simion, care era convins că Violeta trăia cu altcineva, scrie turnulsfatului.ro. Cei doi au intentat divorţ, iar certurile continuau să se înteţească. Potrivit vecinilor, familia se divizase în două tabere: Gabriela, fiica în vârstă de 14 ani îi ţinea partea mamei, în vreme de ce Petru, băiatul de 18 ani, era mai apropiat de tată.

"Tata mi-a zis că mama a sărit să-l bată"

În noaptea de Ajun, soţii Tăvală au fost cu colindul prin vecini şi s-au întors acasă în zori.  A urmat o ceartă, iar în jurul orei 5.00 dimineaţa, Simion ar fi înfăptuit cele două crime. Un vecin susține că e posibil ca băiatul să-i fi fost complice tatălui. ”Au ales ziua, a fost planul lor. Le-am căutat prin curte şi prin pivniță, dar nu le-am găsit. Și după aceea am ferit capacul de la fântână și le-am găsit acolo”, povesteşte Alexandru Covăsan.

Petru Tăvală, băiatul de 18 ani al familiei Tăvală, a fost dus de procurori la audieri. ”Din spusele lui tata, am auzit că la 5.00 dimineața s-ar fi întâmplat”, explică Petru. “El mi-a zis că mama a sărit să-l bată. A început să plângă, pe urmă, și a zis că el nu poate să mai trăiască așa. De cinci luni de zile, de când a fost treaba cu divorțul, se certau mai des. Tata bănuia că mama are pe altcineva”, adaugă tânărul.

Click! spune

Pe 25 decembrie, în jurul orei 20.00, un vecin şi câţiva polițiști au descoperit trupurile mamei şi fiicei în apa înghețată din fântână. Bărbatul se afla luni în comă indusă la spital, iar doctorii ar fi urmat să-l scoată de sub efectul medicamentelor, pentru a afla dacă poate fi interogat de procurori.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net