Crimă teribilă la Manasia. O femeie și-a ucis soțul apoi i-a dat foc

femeie-de-la-manasia-care-si-a-ucis-sotul.jpg

Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de omor și profanare de cadavre
Femeia le-a spus anchetatorilor că incinerarea a fost ultima dorință a soțului
foto: captura Observator.tv

O nouă crimă teribilă iese la iveală în România. O femeie de 42 de ani din Manasia, județul Ialomița, și-a înjunghiat soțul de 73 de ani apoi i-a dat foc. Alarma a fost dată de vecinii femeii care au văzut cadavrul carbonizat în curte. Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de omor și profanare de cadavre.

Totul a ieșit la iveală miercuri seara, însă nu se știe cu exactitate când a fost comisă crima. Mai multe echipaje de polițiști au fost trimise la fața locului imediat după ce vecinii au sunat la 112. Anchetatorii au găsit cadavrul afară, lîngă niște butoaie, potrivit Independentonline.ro.

Surse apropiate anchetei spun că  anchetă spun că alerta a fost dată în jurul orei 17.00. După ce mai mulți localnici au văzut un fum gros care se ridica din curtea femeii.

Bărbatul a fost înjunghiat și incinerat

Însă se așteaptă rezultatele medicilor legiști pentru a se preciza cu certitudine care a fost momentul decesul bărbatului. Vecinii spun că au auzit cum cei doi s-au certat. Scandalul a degenerat, iar femeia de 42 de ani și-a ucis soțul. Aceasta l-a înjunghiat pe bărbat apoi a pus o pătură peste el și i-a dat foc.

În fața anchetatorilor, soția victimei spune că acesta r fi murit din cauze naturale, iar incinerarea a fost de fapt ultima dorință a defunctului. Femeia ar avea afecțiuni psihice, mai arată jurnaliștii de la independentonline.ro, citând surse judiciare.

Trupul victimei a fost preluat pentru a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița.

Femeia a fost reținută 24 de ore cu acuzaţia de omor şi profanare de cadavre și urmează să se stabilească dacă a avut discernământ. În funcție de rezultatul anchetei se va stabili măsura legală în cazul său.

 

CITEȘTE ȘI: 

Un bătrân şi-a tăiat în bucăţi iubita nesatisfăcută şi a ascuns-o în cimitir

Mama ucigaşă din Suceava, supusă unei expertize psihiatrice

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...
 
 

Citește și