Crimă șocantă în Târgu Mureș! O femeie și-a ucis iubitul și l-a dus cu tomberonul în pădure

cadavrhjju_cu_tomberonul_copy.jpg

Femeia (42 de ani) a fost reținută de polițiști sub acuzațiile de omor calificat și profanare de cadavre
Citeste tot despre: 

Sătulă de bătăile pe care le primea de la concubinul său, o femeie din Târgu Mureş şi-a făcut singură dreptate. I-a crăpat capul cu un topor, l-a pus într-un tomberon şi ar fi vrut să-l îngroape în pădure. A fost deconspirată de un localnic, căruia i s-a părut ciudată prezenţa unei pubele de gunoi în apropierea pădurii.

Criminala, în vârstă de 42 de ani, şi-a pus bine planul la cale. Când nu a mai suportat scandalurile şi violenţa din partea concubinului, bărbat cu care are şi un copil, femeia a acţionat.

Însă, în loc să ceară ajutor autorităţilor, a hotărât să-şi facă singură dreptate. Mai întâi a mers şi şi-a cumpărat un topor, după cum spun anchetatorii, citaţi de news.ro.

Femeia a luat unealta respectivă din piaţă, având un scop clar în minte. La primul scandal, l-a şi folosit.

”La data de 17.02.2021, în jurul orelor 21.00, în timp ce se afla la locuinţa susmenţionată, s-a iscat un conflict verbal între inculpata B.E. şi victima B.Z. Cu această ocazie, inculpata a luat toporul din dulapul în care îl ascunsese şi, în timp ce victima B.Z. se afla aşezată pe un scaun, i-a aplicat, în mod repetat şi cu intensitate mai multe lovituri de topor în zona capului, în urma leziunilor suferite rezultând decesul victimei”, transmit anchetatorii. 

cadavru_cuvvv_tomberonul_2_copy.jpg

Criminala a fost ajutată de mama sa ca să care tomberonul

Mai mult, joi dimineaţă, pentru a fi sigură că a murit, femeia l-a mai şi înjunghiat de două ori în burtă cu un cuţit.

Apoi când s-a asigurat că nu mai mişcă, a vrut să-l îngroape sub casă. Astfel, a ridicat parchetul din locuinţă, cu nişte unelte pe care le cumpărase de la un magazin de bricolaj, însă a dat de beton.

I-a venit ideea de a-l îngropa în pădurea din cartierul Mureşeni, însă avea nevoie de ajutor pentru acest lucru.

A pus cadavrul într-un tomberon negru şi, ajutată de mama sa (65 de ani), au pornit spre pădure.

În zona lizierei, cele două femei au fost surprinse de o persoană care ieşise la plimbare cu câinele său.

Acesteia i s-a părut nefiresc faptul că cineva transportă un tomberon de gunoi în acel loc şi, în urma unui dialog cu cele două femei, a alertat autorităţile.

cadannvru-topor_copy.jpg

L-a lovit cu toporul în cap până l-a omorât

Aşa au descoperit oamenii legii că în acel tomberon se afla cadavrul unui bărbat. Concubina victimei a fost reţinută pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Femeia de 42 de ani locuia într-o garsonieră împreună cu mama şi fiica de 8 ani, dar şi cu respectivul bărbat, până se despărţise de acesta.

Chiar şi aşa, bărbatul o căuta aproape în fiecare seară, de cele mai multe ori aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Vecinii spun că scandalurile erau la ordinea zilei, iar femeia chema poliţia mai mereu.

Loading...