CRIMĂ ÎN SIGHET: Soţ înjunghiat în inimă de amant. Soţia se află în stare gravă la spital

Ultima actualizare:

    Agresorul este căutat în continuare de poliţişti.
Agresorul este căutat în continuare de poliţişti.

Sighetenii de pe strada Bogdan Vodă au avut parte, în această seară, de imagini de coşmar. Un bărbat a murit între blocuri, înjunghiat în inimă, iar soţia acestuia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, cu plăgi multiple. Agresorul - amantul femeii - a dispărut fără urmă.

Vecinii au fost cei care au solicitat ajutor prin numărul unic de urgenţă. În momentul în care medicii de pe Ambulanţă au ajuns pe strada Bogdan Vodă, soţul Gabrielei F. zăcea într-o baltă de sânge, între blocuri. Intervenţiile de resuscitare au fost zadarnice, bărbatul nu a mai putut fi salvat, plaga înjunghiată în inimă fiindu-i fatală. Se pare că agresorul este nimeni altul decât amantul femeii care, într-un acces de gelozie, a ales să se răzbune cu cuţitul şi pe iubita lui, şi pe soţul acesteia. Potrivit unor surse care au dorit să rămână anonime, se pare că femeia a fost tăiată pe faţă şi a căzut lângă scara blocului. Gabriela F. (35 de ani) urmează să fie adusă, în această noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. „Victima prezintă plagă retroauriculară (în spatele urechii, n.red.), multiple plăgi faciale, plagă membru superior. De cum ajunge la Baia Mare, va intra în sala de operaţie. Riscă o hemoragie masivă, care-i poate fi fatală", au arătat surse medicale.

„Procurorul de serviciu a plecat spre Sighetu Marmaţiei. În funcţie de ce va afla la faţa locului, vom da detalii", a confirmat evenimentul sângeros procurorul Ioan Petran, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Deocamdată, agresorul nu este de găsit, angajaţi ai Poliţiei fiind pe urmele lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net