Crimă sau sinucidere? Bărbat de 30 de ani din Roman, găsit împușcat în propria mașină

impuscat_in_masina.jpg

Bărbatul de 30 de ani a fost găsit mort în propria mașină
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Roman a fost găsit împuşcat în gât, în propria maşină, pe o stradă din oraș. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze: crimă sau sinucidere.

Tânărul a fost descoperit fără suflare, marți, în propria maşină. Cel care a făcut macabre descoperire este un trecător, acesta alertând autoritățile. Sosiți la fața locului, medici nu au mai putut face nimic pentru bărbat, fiind nevoiți să declare decesul.   

„În jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul gâtului“, a transmis subinspecor Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, conform adevarul.ro.  

Pistol Carpați, găsit în mașină     

Din primele date ale anchetei ar fi reşeşit că în maşina în care era cadavrul era o armă letală, un pistol cu glonţ Carpați, calibru 7,65. Bărbatul era gestionar al unui magazin de armament și se pare că deținea legal arma descoperită în autoturism. În aceste condiţii, o ipoteză plauzibilă este cea a unui gest sinucigaş.

Cadavrul a fsot transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei ştiinţifice a decesului. 

 

Citește și: 

 

Jandarm găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. A fost transportat cu elicopterul la București 

 

Un bărbat a fost împuşcat în cap în Prahova. Agresorul a fost găsit de poliţişti

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pistol de polițist

    Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap, într-o maşină care se afla în zona bălţii Tunari din Otopeni. El avea 33 de ani şi a fost evaluat din punct de vedere psihologic în februarie 2019. Împrejurările în care s-a produs incidentul sunt investigate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

  • barbat gasit impuscat pistol

    Nimeni nu a auzit împușcătura. Un militar și-a găsit un coleg mort, în unitatea de la Cincu. Parchetul Militar a început o anchetă și urmează să stabilească dacă a fost un accident, o sinucidere sau o crimă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1