Crimă la Mediaş! Tânăra a fost ucisă în timp ce prietena ei a auzit totul la telefon. Biletul ucigaşului

simo.jpg

crima la Medias simona alina
Şocant! Crimă la Mediaş! Oraşul e în teroare, după ce Alina a fost omorâtă cu sânge rece
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O crimă la Mediaş a zguduit întreg oraşul duminică seara (1 martie). O tânără în vârstă de 26 de ani a fost ucisă în propria casă de un bărbat care a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Totul a fost auzit de prietena ei, la telefon.

Crimă la Mediaş! Bărbatul era un vecin care a hărţuit-o de mai multe ori. Supărat că a fost respins, bărbatul a înjunghiat-o, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Simona Lasca terminase munca la cofetăria din cartier unde lucra şi se întorsese acasă. A intrat în locuinţă, însă n-a mai apucat să închidă uşa, pentru că vecinul ei a intrat peste ea. Înainte să moară, Simona a apucat să o sune pe Alina Mihai, cea mai bună prietenă, cea care a auzit la telefon ultimele sale strigăte. 

Crimă la Mediaş - totul a fost auzit la telefon de cea mai bună prietenă a victimei

simo_si_alina.jpg

crima la Medias simona alina
Crimă la Mediaş - locul unde cele două prietene erau nedespărţite
Foto: Arhivă personală

 

"A sunat telefonul şi am auzit-o că urla, ţipa, «stai în loc, mă omoară, mă bate, fă ceva», striga cât putea de tare şi s-a auzit o trântitură, i-a scapat telefonul, nu ştiu...", a mărturisit îngrozită prietena ei, despre această crimă la Mediaş. Imediat, Alina a cerut ajutor la 112, apoi a fugit la cofetaria unde lucra Simona, dar nu a găsit-o acolo, aşa că s-a dus acasă la ea. Acolo, uşa era încuiată. Înăuntru zăcea Simona, într-o baltă de sânge, dar şi bărbatul care i-a luat viaţa...

loza_0.jpg

crima la Medias simona alina
O crimă la Mediaş a zguduit tot oraşul. Ucigaşul era obsedat de victimă.
Foto: Arhivă personală

Crimă la Mediaş - atacatorul a ucis-o cu sânge rece, apoi a încercat să se sinucidă

"A fost o moarte violentă, prezenta mai multe plăgi la nivelul mebrelor superioare, în zona sternală, produse cu un obiect ascuţit. El a fost găsit langă corpul victimei, intins şi el, având cuţitul în mână şi o mână protectoare peste corpul victimei ", a declarat Ioan Botoc, procurorul de caz, despre această crimă la Mediaş.

Crimă la Mediaş - ucigaşul urmărea victima de doi ani

Ionel Loza, bărbatul în vârstă de 31 de ani este un vecin al victimei, cunoscut cu probleme psihice, care făcuse o fixaţie pentru Simona. De doi ani, o urmărea în permanenţă, încercând să o cucerească. Nu o dată îi spusese că ea e jumătatea lui şi că vor muri împreună. "O tot aştepta la serviciu când ieşea ea la 7, stătea afară, că ploua, că ningea, el tot acolo o aştepta. Am aştepta-o de multe ori cu un prieten, a dormit de multe ori la mine, de frică, nu mai voia sa stea în casă. Îi spunea ca o să moară împreună, ca o iubeşte, că e sufletul lui", a mai povestit prietena tinerei, Alina, despre cel care a fost în stare de uluitoarea crimă la Mediaş.

Crimă la Mediaş - ucigaşul şi-a plănuit crima

"S-a găsit un înscris în locuinţa victimei, prin care inculpatul îşi motivează gestul prin gelozie. Scrie că şi-a dorit foarte mult să fie cu această femeie, dar, întrucat nu a reşsit, preferă să o omoare decât să ştie că este în viaţă şi nu e a lui", a declarat Adriana Sandru, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, despre această crimă la Mediaş.
Criminalul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Sibiu, unde medicii chirurgi l-au stabilizat. În acest moment, doctorii spun că viaţa lui nu este pusă în pericol. Are mai multe plăgi înjunghiate, dar va trăi şi va raspunde penal pentru fapta sa. După ce se va însănătoşi, îl aşteaptă ani grei de închisoare.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5