Crimă înfiorătoare în noaptea de Crăciun. Tânăr ucis în timpul unei petreceri

Ultima actualizare:

Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri într-un club din Haţeg. În noaptea de Ajun, tânărul fusese la o petrecere într-un club de muzică lăutărească din Ostrov, la marginea oraşului Haţeg, iar în urma unui scandal în care a fost implicat, un alt tânăr l-a atacat cu o sticlă pe care o spărsese de masă. Victimei i-a fost secţionată carotida şi a murit la scurt timp.

„Crima a avut loc pe fondul unui conflict spontan, petrecut în localul respectiv, între cei doi tineri. Victima a fost atacată cu o bucată de sticlă spartă în zona carotidei, iar rana în urma secţionării carotidei i-a cauzat moartea. Autorul crimei a fost reţinut şi a primit mandat de arestare preventivă pe 29 de zile", a declarat procurorul Mirela Negruţiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Mădălin Vizitiu avea 18 de ani şi era caracterizat de foştii săi apropiaţi ca o persoană liniştită. Autorul infracţiunii este, potrivit unor surse neoficiale, Sergiu Gostian, un tânăr care a mai fost implicat în trecut în scandaluri cu violenţă.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a emis un comunicat cu privire la acest caz.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan declanşat pe fondul consumului de alcool, Sergiu G., de 25 de ani, din Haţeg, i-a aplicat mai multe lovituri cu un pahar (care s-a spart) în zona gâtului, lui Mădălin V., de 18 ani, din localitatea Căpreni, judeţul Gorj. În urma celor cinci plăgi înjunghiate, aplicate în zona gâtului, victima a decedat în drum spre Spitalul Orăşenesc Haţeg. Suspectul a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Hunedoara, care a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea între 15 şi 25 de ani", arată comunicatul.

În urmă cu trei săptămâni, tot în Haţeg, alte două crime au avut loc. În dimineaţa zilei Sfântului Nicolae, Raul Barabaşi (28 de ani) şi bunica sa în vârstă de 78 de ani, au fost găsiţi morţi într-o locuinţă. Cei doi au fost ucişi de doi tineri din localitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net