Crimă înfiorătoare în Călărași! Şi-a înjunghiat mortal cumnata, iar pe ginerele acesteia l-a rănit grav

crima_calarasi.png

Tânărul rănit a fost preluat de ambulanță
Foto: realitatea.net

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scene desprinse din filmele de groază în Călărași! Băut bine, un bărbat în vârstă de 47 de ani a luat un cuțit și s-a năpustit asupra cumnatei sale, pe care a înjunghiat-o mortal. Nu a scăpat de lovituri nici ginerele acesteia, însă tânărul de 22 de ani a supraviețuit atacului.

Individul era cunoscut drept violent, însă nimeni nu s-a gândit că ar putea recurge la asemenea atrocități. Exista un conflict mai vechi în familie, iar luni seară acesta a degenerat. Aflat sub influența alcoolului, agresorul a intrat în curtea fratelui său și a înjunghiat-o în burtă pe cumnata sa, o femeie în vârstă de 52 de ani. Nu a căpat de furia acestuia nici ginerele victimei, care s-a ales cu o tăietură în zona inghinală.

Acesta a reușit apoi să fugă din calea criminalului, a ieșit din curte, însă i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe stradă, unde a fost găsit de ambulanță. A fost dus imediat la spital, unde a fost operat, iar acum se află în stare stabilă. Nu aceeași soartă a avut și femeia, aceasta decedând la scurt timp după agresiune.

Criminalul a sunat la 112  

Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul. „În jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală”, a anunţat Poliţia Călăraşi, conform adevarul.ro.

Fratele agresorului spune că aveau probleme mai vechi în familie, însă nu a crezut că este în stare de un asemenea gest. Acesta spune că, de-a lungul anilor, agresorul a comis multe infracţiuni, doar că Poliţia nu a făcut nimic.

Criminalul a fost prins la faţa locului şi a fost dus la audieri. Şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a fost reţinut pentru 24 de ore. 
 

Citește și: 

 

Triplă crimă în Călărași. Doi soți și fiica lor, uciși de un băiat de 17 ani

 

Crima din a doua zi de Crăciun din Călărași, elucidată. Unde se ascundea ucigașul tinerei de 21 de ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul