Crimă groaznică în Vaslui! O femeie şi-a ucis soţul în timp ce acesta făcea mâncare

Ultima actualizare:

    Femeia şi-a ucis soţul cu o lovitură de cuţit
Femeia şi-a ucis soţul cu o lovitură de cuţit

O femeie din satul Soleşti, judeţul Vaslui, şi-a omorât soţul noaptea trecută, după o dispută la beţie.

Cei doi erau băuţi şi au început să se certe aşa cum făceau frecvent, după spusele vecinilor.

La un moment dat, concubinul femeii a tăiat un iepure şi s-a dus să-l gătească în bucătărie. În acest timp, cei doi se certau, se înjurau şi îşi aduceau tot felul de jigniri. Scoasă din fire, femeia a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat în piept. Acesta a murit pe loc.

"Au tăiat un iepure şi au început să facă mâncare. Apoi au început să se certe, aducându-şi jigniri reciproce. El, victima, a împins-o pe autoare, după care ea a pus mâna pe cuţitul cu care a tăiat carnea şi i-a aplicat o lovitură de cuţit în piept", au declarat organele de poliţie.

Cei doi erau cunoscuţi în sat pentru patima pe care o aveau pentru alcool, dar mai ales pentru scandalurile şi certurile dintre ei. La crimă a asistat şi băieţelul femeii, în vârstă de trei ani.

"Bărbatul a murit în foarte scurt timp, cel mai probabil fiind înjunghiat în inimă. La întreaga scenă a asistat şi copilul în vârstă de trei ani al celor doi concubini, băiatul fiind preluat de reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui. Femeia, care a afirmat că este însărcinată, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de omor", a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Femeia regretă acum ce s-a întâmplat, dar spune printre lacrimi că viaţa ei alături de bărbatul ucis era un coşmar: "Mă bătea mereu, mă făcea în toate felurile", a mărturisit ea.

După crimă, băieţelul de trei ani al celor doi a fost dus la un centru de plasament, acolo unde se află de mai mult timp alţi patru copii ai femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net