Crima de la Timişoara. Omul de afaceri îi plătea tratamentul tinerei care l-a înjunghiat de cinci ori

Ultima actualizare:

    Dan Ardelean, omul de afaceri care făcuse o pasiune pentru fetele tinereFoto: Facebook
Dan Ardelean, omul de afaceri care făcuse o pasiune pentru fetele tinereFoto: Facebook

Noi detalii în telenovela cu final sângeros la Timişoara! O crimă pasională a zguduit oraşul de pe Bega: marţi seară, omul de afaceri Dan Ardelean, în vârstă de 48 de ani, a fost înjunghiat de cinci ori în spate de iubita sa, Cristina Răceanu, mai tânără cu trei decenii. El îi plătea medicaţia, fiindcă fata suferea de tulburări comportamentale.

Dragoste, gelozie, nebunie şi cruzime – iată ingredientele unei istorii despre care vorbeşte toată Timişoara. Pasiunea pentru fete tinere l-a costat viaţa pe Dan Ardelean, un bărbat de 48 de ani din Timişoara, proprietarul spălătoriei auto Niagara din cartierul Elisabetin. Marţi seară, Cristina Răceanu, o tânără în vârstă de 18 ani, a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a măcelărit iubitul. Într-un acces de nebunie, fata l-a înjunghiat de mai multe ori pe Ardelean, omul alături de care trăia de doi ani. Medicii de pe ambulanţă n-au mai avut ce să facă pentru omul de afaceri. Fata era în stare de şoc, având o tăietură la mână, scrie adevarul.ro.

"Cearta a pornit de la gelozie"


    Cristina Răceanu, autoarea crimeiFoto: pressalert.ro
Cristina Răceanu, autoarea crimeiFoto: pressalert.ro

„Între cei doi n-a avut loc nicio luptă. Fata l-a atacat pe bărbat cu cuţitul din spate”, explică Mihaela Pop, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. “Bărbatul a fost înjunghiat în spate, lovituri care au dus la deces. Sunt cinci plăgi prin înjunghiere. Fata s-a tăiat singură la mână. Din declaraţiile pe care le-a oferit, aceasta arată că toată cearta a pornit din motive de gelozie“, completează Pop. Autoarea crimei a fost transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara. La locuinţa bărbatului au ajuns în scurt timp fosta soţie şi fiica în vârstă de 22 de ani. Criminala era ieri internată la spital, sub pază, întrucât s-a decis reţinerea ei pentru 24 de ore, urmând să fie propusă arestarea ei preventivă.Implicat în dosarul "Minore pentru VIP-uri"


    Patronul spălătoriei auto
Patronul spălătoriei auto

Dan Ardelean era un personaj cunoscut în cluburile din Timişoara şi i se spunea „Vântu“. El a cunoscut-o pe Cristina Răceanu acum doi ani, chiar într-un club. Ea avea atunci 16 ani, iar apropiaţii lui Ardelean susţin că fata făcea parte dintr-o familie dezorganizată şi că fugise de-acasă. Puştoaica s-a mutat de atunci cu omul de afaceri. „Ştiu că fata era sub tratament medical. Avea tulburări comportamentale. Probabil că aşa s-a ajuns la crimă. El a luat-o, a avut grijă de ea, i-a plătit medicaţie“, povesteşte un apropiat al lui Ardelean.

Cei care l-au cunoscut susţin că omul de afaceri făcuse o pasiune pentru fetele tinere. Dan Ardelean avea şi probleme cu legea, fiind trimis în judecată în celebrul dosar „Minore pentru VIP-uri“. Fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare, iar Ardelean era judecat alături de interlopul Paul Mânzu şi alte persoane, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore.

Click! spune

Un alt apropiat al victimei a relatat o întâmplare prin care a trecut Ardelean. „Am fost colegi de şcoală, dar de atunci ne-am întâlnit doar trecător. Ştiam doar că e divorţat iar despre celelalte afaceri ştiam din auzite.Lui îi plăcea Italia. Şi acum a păţit-o ca şi în Italia, unde a fost înjunghiat de o femeie geloasă“, a povestit fostul coleg al lui Ardelean.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net