Crimă cu motiv aberant în Prahova. Un tânăr de 22 de ani, tatăl a doi copii, înjunghiat de prietenii de pahar

Ultima actualizare:

    Tânărul de 22 de ani era tatăl a doi copii miciFoto: Arhivă personală
Tânărul de 22 de ani era tatăl a doi copii miciFoto: Arhivă personală

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Prahova, tatăl a doi copii, a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar de către „amicii” cu care a ieșit să petreacă, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Crima s-a petrecut într-o comunitate rău famată din comuna Dumbrava, după ce victima şi amicii săi au organizat o petrecere, unde au fost consumate băuturi alcoolice. Potrivit apropiaților, motivul care a stârnit scandalul ar fi fost victima care ar fi aruncat scrum de țigară în mod intenționat într-un pahar plin cu alcool, probabil care aparținea cuiva.

Deși a plecat inițial din casa în care a fost organizat cheful, tânărul a fost ulterior prins şi bătut cu bestialitate chiar în centrul comunei. Agresorii au folosit bâte (ţambre rupte dintr-un grad), obiecte metalice (lanţuri, spun unii martori) şi în cele din urmă un cuţit. Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen și a supravieţuit atacului, însă doar pentru câteva minute. A murit la scurt timp în ambulanţă, în drum spre spital. 

Ucigașii au încercat să scape susținând că acesta s-ar fi sinucis. Medicul care a intervenit la caz a realizat însă că rana din abdomen, dar şi restul leziunilor de pe întreg corpul nu ar fi avut cum să fie produse prin autoagresiune şi a alertat poliţia. 

Într-o primă fază a cercetării, poliţiştii au luat la audieri patru bărbaţi, fără să ştie care dintre aceştia este şi autorul crimei. A fost vorba despre tineri de 16, 18 şi 20 de ani, care au participat la petrecere.

Aceștia au negat că ar fi implicați şi au sugerat că prietenul lor şi-a înfipt singur cuţitul în burtă. N-au ştiut însă să explice cum a reuşit victima să-şi facă rănile pe spate.

Poliţiştii au reţinut un suspect de omor, un bărbat în vârstă de 20 de ani, despre care există probe că ar fi fost cel care şi-a înjunghiat prietenul. Bărbatul ucis era tatăl a doi copii, unul de doar câteva luni, iar cel de-al doilea nici măcar nu a împlinit doi ani, informează Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net