Crima care a îngrozit România. Doctoriţa dată dispărută, găsită moartă în fântână

Ultima actualizare:

    Orsolya Benedek a lucrat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş şi era lector al Facultăţii de Medicină şi Farmacie
Orsolya Benedek a lucrat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş şi era lector al Facultăţii de Medicină şi Farmacie

Medicul din Târgu Mureș care a dispărut duminica trecută a fost găsit fără suflare. Orsolya Benedek avea 32 de ani. Un individ suspectat de răpire și de uciderea femeii a fost săltat de polițiști.

UPDATE 14.20: Tânărul suspectat că ar fi ucis-o pe doctorița Orsolya Benedek ar fi fost iubitul ei. Cei doi s-ar fi certat, iar individul a lovit-o pe femeie și a ucis-o, potrivit observator.tv.

Suspectul este în arest preventiv pentru 29 de zile. Procurorii îl acuză de omor
Suspectul este în arest preventiv pentru 29 de zile. Procurorii îl acuză de omor

Principalul suspect e un tânăr de 27 de ani, care ar fi fost iubitul femeii și care locuiește în acea casă. După unele surse, numele său ar fi Bara Barni, dar nu a fost confirmat de anchetatori. Potrivit presei locale de limbă maghiară, cei doi s-ar fi certat, iar individual ar fi lovit-o pe doctoriță, care ar fi căzut și, din cauza rănii grave, a murit.

Suspectul a fost reţinut pentru 29 de zile

Anchetatorii au ridicat cadavrul din fântână și au cules probe de la locul crimei, iar casa a fost sigilată. Suspectul este în arest preventiv pentru 29 de zile. Procurorii îl acuză de omor.

Anchetatorii au ridicat cadavrul din fântână și au cules probe de la locul crimei, iar casa a fost sigilată
Anchetatorii au ridicat cadavrul din fântână și au cules probe de la locul crimei, iar casa a fost sigilată

Cadavrul medicului de 32 de ani a fost găsit la aproape o săptămână de la dispariție. Un tânăr de 27 de ani din comuna Corunca, județul Mureș, este în custodia poliției.

El e suspectat că a răpit-o pe Orsolya Benedek și a ucis-o. Se pare că trupul neînsuflețit al doctoriței a fost aruncat într-o fântână din curtea casei suspectului, scrie observator.tv.

Femeia fusese dată dispărută de familie în urmă cu câteva zile. Poliţiştii au început o acţiune de căutare şi totodată s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, potrivit unui comunicat al Poliţiei Mureş.

Cadavrul femeii, găsit în fântâna din curtea casei

Vineri, anchetatorii l-au identificat pe principalul suspect, un tânăr de 27 de ani din comuna mureşeană Corunca, şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Procurorii au cerut apoi ca locuinţa suspectului să fie verificată. Acolo a fost găsit cadavrul femeii dispărute. Trupul neînsufleţit fusese aruncat într-o fântână.

„Ulterior, în baza solicitării de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, instanţa a admis efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului reţinut. În urma efectuării percheziţiei, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei, care urmează a fi supus autopsiei în cadrul Institutului de Medicină Legală”, se mai arată în comunicat.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, care face cercetări pentru omor.

A fost văzută ultima dată duminică, 11 decembrie

Potrivit presei locale, doctoriţa Orsolya Benedek, în vârstă de 32 de ani, a dispărut duminică, 11 decembrie, ultima dată fiind văzută în parcarea unui supermarket. Camerele de supraveghere ar fi surprins momentul în care femeia urca într-o dubă.

Orsolya Benedek a lucrat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş şi era lector al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, la disciplina de Anestezie şi Terapie Intensivă.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net