Credi24h.ro - randament 100% din primile 6 luni (P)

Ultima actualizare:

    Credi24h.ro - randament 100% din primile 6 luni
Credi24h.ro - randament 100% din primile 6 luni

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, a lansat o divizie financiara creata special pentru relatiile cu bancile creditoare respectiv, Credi24h.ro.

Clientii vor gasi aici persoane specializate in identificarea solutiilor pentru obtinerea creditelor, destinate tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze un credit.

In cadrul acestui departament financiar orice persoana interesata de un credit este consiliata de un specialist in domeniul bancar, fie ca intentioneaza sa achizitioneze un imobil sau un credit de nevoi personale. Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare din cadrul companiei, dar si de relatiile cu bancile care acorda aceste imprumuturi.

In doar 6 luni Credit24h.ro a reusit sa finalizeze 340 de dosare de achizitie locuinte, in conditii standard de eligibilitate. Mai mult de jumatate dintre clientii ai caror dosare au fost procesate, isi pierdusera speranta ca ar putea cumpara un imobil cu ajutorul unui credit Prima Casa, avand in vedere ca deja incercasera sa depuna actele singuri la diferite institutii bancare, iar dosarul lor a fost refuzat.

De asemenea numarul dosarelor de credite de nevoie personale a crescut considerabil, in ultimile 3 luni ajungand la aproximativ 200 de dosare pentru credite de nevoi personale.

Care este secretul Credit24h.ro?

Daca un consultant bancar este nevoit sa convinga clientii, sa cumpere produsul companiei in cadrul caruia este angajat, specialistii Credit24h.ro ofera cea mai buna si mai fiabila solutie pentru client, selectand ofertele cele mai avantajoase ale tuturor bancilor din Romania.

Astfel, fiecare persoana va beneficia de un credit adaptat nevoilor si cerintelor sale de viata. Mai mult decat atat, avand la baza o comunicare foarte buna cu toate companiile bancare din Romania, Credit24h.ro ofera posibilitatea de a alege rapid cea mai buna solutie in materie de produse si servicii: credite Prima Casa, credite ipotecare, credite de nevoi personale etc.

Astfel Credit24h.ro ofera o solutie eligibila in cel mai scurt timp, iar ulterior vine in ajutorul clientului prin sustinerea dosarului pana in momentul final (cand acesta primeste creditul), eficientizarea timpului, eliminarea stresului si comunicarea permanenta cu banca creditoare, astfel incat clientul poate afla in orice moment situatia dosarului sau.

Foarte multi clientii au ales Credit24h.ro dupa ce au realizat cat de mult timp poate pierde daca vor sa afle care sunt ultimile oferte bancare. Amalganul de informatii si faptul ca acestea difera foarte mult de la o insitutie bancare la alta, poate fi foarte obositor si derutant. Pentru a identifica, de exemplu, 5 oferte bancare, clinetul face un sigur drum, la sediul companiei noastre, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor Credit24h.ro.

Expertii nostrii financiari ofera suport pentru intelegerea termenilor si conditiilor din ofertele prezentate, astfel incat clientul sa poata face o comparatie intre acestea.

Pentru informatii suplimentare : Adrian Pandelescu Director SudRezidentialBroker Telefon: 0731.111.600 adrian@sudbroker.ro

oppag.8CREDITAUTOpag.9ASIGURARIpag.8CARDURI DECREDITpag.9 CREDIT deNEVOI PERSONALEFARA IPOTECA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net