Credeați că lenevește? Uite ce vrea să facă Cioloș!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au trecut aproape trei luni de când a plecat de la Palatul Victoria, dar nu stă degeaba. Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi (9 martie), într-un interviu la RFI, că va lansa o organizaţie neguvernamentală.

Fostul premier Dacian Cioloș va lansa o ONG, alături de membri ai Guvernului pe care l-a condus la Palatul Victoria, scrie news.ro.  El ia în calcul “foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o mişcare politică sau un partid politic”.

Iată ce a spus fostul premier, într-un interviu la RFI.

”Aş vrea să continuăm să lucrăm pe anumite proiecte pe care le-am început cât am fost la guvernare şi care nouă ni se par importante ca ele să fie implementate şi în domeniul economic, şi în domeniul social, în domeniul educaţiei, în domeniul sănătăţii şi aşa mai departe”.

“Vom veni cu propuneri, inclusiv cu propuneri legislative, care să poată să fie susţinute de partide care sunt în Parlament. Vă amintesc că această platformă iniţial când am lansat-o şi când eram prim-ministru, ea a fost susţinută de Partidul Naţional Liberal, de Uniunea Salvaţi România, care sunt în Parlament, cu care ne dorim şi în perioada următoare o colaborare deschisă, onestă, sigur, nu numai cu cele două partide, orice partide care pornind de la principiile şi valorile pe care le-am susţinut în această platformă vor fi gata să lucreze cu noi, ca să facem aceste propuneri, să promovăm aceste propuneri, vom fi deschişi la acest gen de colaborare. Deci vom coagula, vom concentra competenţă tehnică, specifică, politică pe anumite domenii, pentru a veni atât cu propuneri care pot face obiectul unor propuneri legislative în Parlament, prin intermediul partidelor membre în Parlament, dar şi cu propuneri de proiecte care pot fi implementate în colaborare directă cu mediul de afaceri, cu alte organizaţii neguvernamentale care lucrează pe anumite domenii şi care au nevoie de această expertiză, pentru a putea implementa proiecte”, a mai spus Dacian Cioloş, citat de news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net