Cozi uriaşe la Taxe și Impozite, zero distanţare socială

Ultima actualizare:

De luni au reapărut cozile! Iată cum se înghesuie românii, în special persoanele în vârstă, la direcțiile de Taxe și Impozite din toată țara, deși termenul de plată a fost prelungit până la 30 iunie.

În Galați, Buzău, Craiova, dar și în București, sute de persoane au format cozi foarte lungi încercând să-şi plătească datoriile către bugetul local. La cozi nu s-a respectat regula privind distanţarea socială şi oamenii au spus că au vrut să scape de datorii cât mai repede. O pensionară spune că s-a împrumutat de bani pentru a plăti taxele şi că a venit la ghişeu pentru a nu risipi împrumutul bancar. „Eu am pensia 700 (de lei, n.r.) şi am făcut împrumut la CAR. Ştiţi de când îi ţin? Am venit de vreo trei zile, aseară am venit iar să văd dacă au pus un afiş.  Când am ajuns aici m-am speriat, dar stau pentru că eu cheltui banii. Îmi este frică că intru în bani şi vreau să scap de datorii. Am plătit şi CAR-ul şi cimitirul, tot. Să dau şi aici. Anul trecut am dat 3 milioane şi 500 şi. Am 4 milioane, dacă e mai mult nu am cum”, a povestit, pentru Mediafax, Fatimia Ionescu, 79 de ani. Cei de la coadă recunosc că nu se respectă regula privind distanţarea socială, dar susţin că nu le este frică. 

Citește și:

Cât costă măștile de protecție. Prețul plătit într-o lună de o familie formată din două persoane

5 paşi să-ţi plăteşti taxele şi impozitele de acasă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net