Cozi la intrarea în ţară din Ungaria, prin toate cele trei puncte ale frontierei! Se așteaptă și 8 ore

vama-nadlac.jpg

Protestatari la Vama Nădlac
Românii întorși în țară au protestat ieri în Vama Nădlac
Foto: Digi24

În continuare este mare îmbulzeală la intrarea în țară. Se înregistrează timpi mari de aşteptare la intrarea în ţară din Ungaria, atât prin PTF Nădlac, cât şi la Nădlac II şi Borş. La PTF Nădlac. Oamenii așteaptă în jur de opt ore (480 de minute).

Pentru intrarea în ţară, la Nădlac se aşteaptă 480 de minute, la Nădlac II se aşteaptă 150 de minute, iar la Vama Borş timpul de aşteptare este de 180 de minute. Pentru ieşirea din ţară a autoturismelor se aşteaptă 180 de minute la Nădlac, 30 de minute la Nădlac II şi 40 de minute la Borş.Şi camioanele stau la coadă, la Nădlac II, 210 minute pentru intrarea în ţară şi 50 de minute pentru ieşire, relatează news.ro.  La intrare în România nu mai este obligatorie carantina instituționalizată, ci doar izolarea la domiciliu, dacă sunt condiții.

Protest la frontieră

Conform Poliţiei de Frontieră, la Nădlac sunt deschise 7 artere pentru intrare şi 6 artere pentru ieşire.

”Timpi de aşteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară. Pe sensul de ieşire din România: valori mari de trafic şi verificări amănunţite ale autorităţilor de frontieră ungare”, a precizat Poliţia de Frontieră. Şi sâmbătă (16 mai) a fost haos. S-au înregistrat mari timpi de aşteptare în vămile de la graniţa cu Ungaria, unii dintre şoferi declanşând un protest spontan.

Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia. 

 

Citește și

Aglomerație la Vama Nădlac. Se așteaptă și câte cinci ore la intrarea în țară. Oamenii nu mai sunt obligați să intre în carantină

Ludovic Orban: "După 1 iunie, intenția e să deschidem sezonul estival"

Loading...
 
 

Citește și

  • Bucureștenii au ieșit la plimbare, după relaxarea măsurilor anti-Covid

    De pe 15 mai, România a trecut la măsuri de relaxare, dar asta nu înseamnă libertate totală! Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă (16 mai), un document de întrebări şi răspunsuri cu privire la starea de alertă, oferind detalii despre cum se defineşte zona metropolitană, ce trebuie bifat pe declaraţia pe propria răspundere în diferite situaţii sau ce sancţiuni se aplică pentru nepurtarea măştii în spaţii închise.

  • De vineri 15 mai, România a intrat în stare de alertă, după două luni de restricții impuse de starea de urgență. Măsurile sunt mai relaxate, viața cotidiană își reia cursul, însă interdicțiile nu lipsesc. Grupul de Comunicare Strategică a emis un comunicat cu 13 răspunsuri lămuritoare la cele mai întâlnite întrebări ale populației, legate de contextul actual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1