Costumul care nu se udă costă 3.900 de lei

Ultima actualizare:
Daniel Craig, în rolul celebrului agent 007
Daniel Craig, în rolul celebrului agent 007

Un costum prin care ploaia, cafeaua, vinul sau oricare alt lichid nu pătrund în ţesătură, ci doar se aşază pe ea, pare un scenariu de film SF. În realitate, acesta chiar poate fi purtat de domnii care ţin la calitate şi la aspectul impecabil.

Un brand cu haine bărbăteşti de lux a scos pe piaţă, de curând, costumul care nu se udă şi nu se şifonează uşor, croit din ţesături hidrofobe, informează adevarul.ro. Preţurile pornesc de la 3.900 de lei, iar costumele se realizează la comandă, în maximum 2 luni. 

Costumul hidrofob este la bază un costum creat la comandă, pe dimensiunile clientului şi este rezultatul îmbinării nanotehnologiei hidrofobe, care respinge orice lichid, cu ţesăturile elegante specifice costumelor business şi casual. Materialul folosit este ţesut foarte strâns şi tratat cu o substanţă specială. Chiar dacă sunt avansate tehnologic, ţesăturile hidrofobe sunt materiale naturale, premium, care lasă pielea să respire şi sunt create prin tratarea cu substanţe speciale hidrofobe. 


    Daniel Craig, în rolul celebrului agent 007
Daniel Craig, în rolul celebrului agent 007

Noua ţesătură hidrofobă face orice lichid să se prelingă foarte uşor pe suprafaţa materialului, iar picăturile rămase să poată fi scuturate dintr-o singură mişcare. 

Inspiraţia costumului hidrofob este chiar James Bond, pentru că este „de neatins”. „Nu vei sări dintr-un avion, bineînţeles, şi nici nu vei înota cu el, dar este perfect atunci când te prinde o ploaie pe drum, în drumul dintre două întâlniri sau dacă îţi verşi accidental cafeaua sau vinul roşu pe el la un eveniment”, explică Alin Copîndeanu, CEO şi co-fondator al brandului românesc “Tudor Tailor”, citat de adevarul.ro.  Mai mult, pentru a demonstra performanţele costumului, “croitoraşii” l-au pus la încercare: costumul a fost supus la o probă de wakeboarding (ski nautic) pe lacul Snagov, urmat de o întâlnire de afaceri.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net