Costume de baie întregi sau rochii de plajă in 2018? Top 10 ținute de vară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vremea caldă îți face cu ochiul? E timpul să îți reînnoiești garderoba și dacă vrei să fii la modă atunci trebuie să știi care sunt piesele cheie ale acestei veri. Sezonul cald ne aduce în prim plan foarte multe costume de baie întregi și deopotrivă rochii de plajă extrem de elegante.

Aceste două piese vestimentare s-au dovedit a fi foarte versatile, având în vedere că au fost integrate în nenumărate colecții de modă vara aceasta. Ți-am pregătit câteva ținute de plajă care să întoarcă orice privire. Sperăm să te inspiri din moda actuală pentru a avea un look spectaculos în concediu.

simeon stalpnicul png

Am menționat dejat faptul că au revenit în forță costumele de baie întregi, iar dintre acestea cele mai apreciate sunt cele modelatoare. Se potrivesc oricărui tip de silueta dar îndeosebi avantajează femeile supraponderale pentru că oferă iluzia optică de talie subțire. Anul acesta avem ocazia să ne delectăm cu prezentări de modă în care protagonistele principale sunt costumele de baie întregi și viu colorate.

simeon stalpnicul png

Acestea reușesc să capteze atenția deoarece mesajele pot fi amuzante sau pot conține o formulare îndrăzneață. Sunt potrivite femeilor curajoase care sunt obișnuite să fie în centrul atenției. Dacă vrei să te aliniezi tendințelor acestei veri optează pentru un astfel de model care îți subțiază talia.

simeon stalpnicul png

Reprezintă o abordare simplă dar foarte elegantă și merită să achiziționezi costume de baie intregi negre și ieftine cel puțin atunci când mergi la piscină. Dacă vrei să accesorizezi modelul pe care ai pus ochii atunci îți recomandăm să cumperi și o centură sau o curea și astfel vei avea garanția unei apariții nonconformiste.

simeon stalpnicul png

Dacă pregătirile pentru concediu sunt gata și nu vrei să dai greș în ceea ce privește costumul de baie atunci alege cu încredere un produs cu model floral și te vei distinge pe plajă. În cazul în care îți dorești o apariție cât mai spectaculoasă află că una dintre tendințe este reprezentată de costumul de baie cu imprimeuri puternice dar fără bretele.

simeon stalpnicul png

Materialul din care sunt confecționate acestea este asemănător cu al produselor modelatoare, așa că nu trebuie să te ferești să le porți chiar dacă nu ai un abdomen tonifiat. Alege un produs cu linii retro dacă ești tânără și vrei să ai un look original.

simeon stalpnicul png

Volănașele reprezintă un artificiu vestimentar care este folosit și în industria costumelor de baie pentru a distrage atenția de la formele care nu ne avantajează. Accentuează un stil elegant și dacă mai ai de lucrat până să ajungi la un corp tonifiat atunci costumul de baie cu volănașe te va ajuta să scapi de orice complexe pe plajă. Rochiile de plajă se adresează femeilor moderne și nu mai reprezintă demult o necunoscută în lumea tendințelor. Dacă acum 10 ani era foarte greu să găsim o astfel de piesă vestimentară, iată că acum găsim online la un preț destul de avantajos zeci de modele din materiale plăcute la atingere ce îți vor îmbunătăți starea de confort pe toată perioada concediului.

simeon stalpnicul png

Dacă vrei să petreci cât mai mult timp pe plajă atunci nu este o nuanță mai potrivită decât alb. O rochie simplă de acest fel demonstrează că ai o atitudine relaxată și ești o sursă de inspirație în modă. Poți purta rochia albă peste costumul de baie în drumul spre plajă dacă ești adepta confortului și vrei cu orice preț o ținută răcoroasă.

simeon stalpnicul png

Modă anilor 80 s-a reîntors și produsele croșetate sunt în prim plan. În magazine sunt disponibile o mulțime de rochii tricotate ieftine, toate la fel de frumoase. Dacă dorești să susții produsele românești atunci îți poți cumpără o rochie de acest gen de la un atelier handmade.

simeon stalpnicul png

În cazul în care ai o siluetă mai plinuță și vrei să ascunzi micile imperfecțiuni să știi că poți arata foarte bine în rochii de vara lungi ieftine realizate din voal. Dacă ai pielea sensibilă acest material te poate feri de razele puternice ale soarelui. Voalul este și foarte răcoros și de aceea se pretează în special atunci când îți petreci vacanța într-un loc exotic cu mult soare. Fiecare silueta poate fi avantajată de o astfel de rochie pe care merită să o ai cu tine la plajă dar și la piscină.

simeon stalpnicul png

În timp ce rochia de plajă se dovedește a fi o alegere sofisticată și elegantă, trebuie să recunoaștem că o tunică sau un pareo reprezintă alegeri cel puțin la fel de moderne în 2018. Pareo se prezintă mai mult sub forma unei eșarfe de dimensiuni mari care îți oferă libertatea să o porți în multe moduri, în timp ce tunica este cea mai practică alegere pe care o poți integra în orice ținută de vara. Nu uita că în această perioadă trebuie să acorzi o îngrijire specială pielii tale astfel că loțiunea sau crema de protecție solară trebuie să aibă un loc bine rezervat în bagajul de vacanță.

De asemenea, ia cu tine în concediu și o pălărie de dimensiuni potrivite fiindcă acest accesoriu este indispensabil în ținutele de vară ale femeilor moderne.

Sfatul nostru: Dacă te gândești cum să faci rost de banii necesari pentru cumpărăturile din această vara, atunci îți recomandăm să apelezi la un card de credit. Acesta poate fi folosit pentru plata facturilor, vacanțelor, dar și la cumpărături. Unele bănci îți acordă chiar puncte de fidelitate dacă îl folosești în mod inteligent. În cazul în care vrei un credit dar esti in Biroul de Credit atunci situația e puțin mai complicată deoarece nu mai poți folosi serviciile de finanțare oferite de bănci fiindcă acestea nu acceptă clienti care au avut in trecut datorii. Poți apela însă la o soluție de moment. Sunt multe IFN-uri (instituții nebancare) care trec peste verificările ample din baza celor restanțieri și așa te poți împrumuta mai ușor până la salariu, când vei returna banii pe care i-ai folosit acum la cumpărături.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net