Costeluş Căşuneanu, şofer de lux pentru Seal

Ultima actualizare:

    Joi, fiul «Regelui  Asfaltului» l-a condus  pe artist la aeroport
Joi, fiul «Regelui Asfaltului» l-a condus pe artist la aeroport

Seal a sosit în România miercuri, chiar în ziua în care trebuia să concerteze la Sala Palatului. Deşi a anulat spectacolul, a poposit peste noapte la Bucureşti şi a plecat abia a doua zi.

Chiar dacă n-a mai cântat pentru bucureşteni, solistului i-a fost plătit onorariul de 80.000 de euro şi cazarea la hotelul de 5 stele Radisson. În plus, a avut şi şofer de lux.

Mare ne-a fost uimirea să-l descoperim pe Costeluş Căşuneanu, băiatul „Regelui asfaltului", în ipostaza de şofer al lui Seal. După ce i-au fost încărcate bagajele într-un Mercedes, britanicul s-a urcat în maşina lui Căşuneanu junior, împreună cu Marcel Avram, şi au pornit către aeroportul Băneasa.

simeon stalpnicul png

Pe parcusrul drumului, Seal a fost foarte zâmbitor, de parcă ar fi uitat că a lăsat vreo 2.000 de oameni cu ochii în soare, iar pe organizatori, mai săraci cu vreo 150.000 de euro, după cea le-a luat şi onorariul, şi i-a lăsat şi fără banii investiţi în promovarea evenimentului. Totuşi, a făcut un om fericit, pe Costeluş Căşuneanu, căci nu e de ici, de colo, să fii şoferul unui star şi nici să respiri acelaşi aer cu un artist care are în palmares trei premii Grammy. Bravo, Costeluş! Să sperăm că ţi-a lăsat şi autograf şi ai reuşit să te pozezi cu el!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net