Coşmarul fotomodelului român, bolnav de COVID-19 timp de 75 de zile! Bianca este un caz unic în Italia

Ultima actualizare:
Frumoasa  româncă  a trebuit să  anuleze  contractele  în derulare  pe perioada  carantinei
Frumoasa româncă a trebuit să anuleze contractele în derulare pe perioada carantinei

Fotomodelul italian de origine română Bianca Dobroiu, de 23 de ani, a fost bolnavă de COVID-19 timp de 75 de zile. Ea a fost obligată să stea în izolare pentru că testele periodice îi ieşeau pozitive. Coşmarul ei a început la 28 februarie, când a avut febră de 40,7 grade Celsius şi a ajuns la spital.

Bianca Dobroiu a fost printre primii pacienţi de COVID-19 din Italia, care a înregistrat până ieri, 12 mai, peste 30.000 de decese şi 220.000 de persoane contaminate. De atunci, până recent, frumoasa Bianca a făcut nu mai puţin de 11 teste pentru COVID-19 care i-au ieşit pozitive.

Italia a înregistrat  peste 30.000  de decese  de la începutul  pandemiei  și până ieri, 12 mai
Italia a înregistrat peste 30.000 de decese de la începutul pandemiei și până ieri, 12 mai

Asta însemna că în zona căilor respiratorii superioare virusul ucigaş era activ şi putea contamina orice persoană cu care intra în contact. La jumătatea lunii aprilie, răbdarea frumoasei Bianca a ajuns la o limită. Făcuse deja şase teste pentru COVID-19, era atent monitorizată de reprezentanţii sistemului sanitar din Bologna şi spera să scape de coşmar. Ea a fost externată la 6 martie şi carantina o obliga să nu părăsească deloc domiciliul şi primea mâncare acasă. Ţinea legătura în permanenţă cu o echipă medicală care era gata să intervină oricând dacă starea ei se agrava. Însă organismul tânăr al Biancăi a făcut faţă infecţiei şi starea ei s-a ameliorat considerabil.

”Tot ce aşteptam era un test negativ urmat de un al doilea care să confirme că eram complet vindecată. Doctorii mi-au zis după cel de al optulea test că sunt un caz unic în toată Italia, însă asta m-a speriat mai mult decât m-a liniştit”, a declarat Bianca, citată de tabloidul britanic The Sun. După 75 de zile a avut parte de o surpriză: două teste consecutive i-au ieşit negative şi poate ieşi din casă fără a mai fi un pericol pentru societate. Asta însemna în sfârşit libertate, putea ieşi din casă.


    Italia a înregistrat  peste 30.000  de decese  de la începutul  pandemiei  și până ieri, 12 mai
Italia a înregistrat peste 30.000 de decese de la începutul pandemiei și până ieri, 12 mai

”Tot ce ştiu este că au fost două luni şi o săptămână de coşmar. Tot ce vreau să fac acum este să ies din casă şi să mă plimb. Nici nu mai ştiu cum este să mergi pe stradă şi să respiri aer curat”, a declarat emoţionată Bianca. Ea trebuie să meargă la spital pentru controale regulate şi cazul ei va apărea în manualele de medicină pe care doctorii italieni le elaborează în urma experienţei avute pe perioada epidemiei care a îngrozit Europa. ”Nu îmi vine să cred că după ce m-am trezit pe patul de spital în urmă cu doar câteva zile doctorii mi-au zis să fiu fericită pentru că şi al doilea test mi-a ieşit negativ”, a povestit Bianca. Ea era adusă din 14 în 14 zile la spital unde petrecea 24 sau 48 de ore într-un salon izolat, unde i se făceau testele. Dacă erau pozitive, era adusă înapoi acasă şi rămânea în carantină obligatorie.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net