Cornelia Galavan: «Mi-a cerut un milion pentru o expertiză bună»

Ultima actualizare:

    În urma accidentului  din 1997, Cornelia  Galavan a rămas cu  un picior mai scurt
În urma accidentului din 1997, Cornelia Galavan a rămas cu un picior mai scurt

Plăteşti şi se rezolvă. Cam aşa se fac rapoartele tehnice în cazul accidentelor auto. Fie că interesul e de partea victimei sau a vinovatului, totul se rezolvă, în favoarea celui care sare cu banul. Aşa a păţit şi Cornelia Galavan.

După ce primul expert i-a făcut surpriza de a o transforma din victimă în vinovată, Cornelia Galavan se aştepta la orice.

Cu piciorul drept prins în şuruburi şi cu câţiva centimetri mai scurt, din cauza accidentului avut în 1997, a trebuit să meargă în instanţă, în continuare. Pentru că prima expertiză nu a mai putut fi luată în calcul, s-a cerut o a doua. Alt expert, alte probleme.

Cel de-al doilea, un om "serios", după cum singur s-a caracterizat, i-a anunţat din timp pe soţii Galavan că are alte intenţii. "Mi-a spus că e mult de muncă în cazul meu şi că ar trebui să ne gândim la o sumă, în plus", ne-a spus Cornelia Galavan.

Soţii Galavan l-au înregistrat în timp ce-şi negocia tariful pentru expertiză, fără să ţină cont că stătea de vorbă chiar cu victima accidentului. Le-a cerut un milion de lei pentru a face un raport ca la carte.

"Nu am ajuns să-i dau nici un ban. Cu caseta în mână m-am dus la poliţistul care se ocupa de caz. A ascultat-o, dar l-a anunţat şi pe expert, care a făcut un dosar impecabil şi nici nu a mai avut vreo pretenţie la vreun ban", ne-a explicat Cornelia Galavan.

«Primul expert m-a făcut din victimă, vinovată»

Click! a scris, în ediţia de ieri, despre cazul Corneliei Galavan, care a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Şoferul dădea cu spatele şi i-a prins piciorul drept sub roată.

Teodor Haidu, primul care a întocmit raportul de expertiză, a precizat, negru pe alb, că femeia „mergea cu 14 km/h şi că s-a aruncat în spatele maşinii", transformând-o, astfel, din victimă, în vinovată. Pentru raportul fals, Haidu a fost pedepsit cu un an de închisoare cu suspendare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net