Copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga, căutat cu năvodul pescăresc în bazinele de dejecții!

alexandru-iulian-bitica.jpg

Alexandru Iulian Bitica
Băiețelul a fost dat dispărut sâmbătă
Foto: Politia Română
Citeste tot despre: 

Iulian Alexandru Biţică este dispărut de sâmbătă după-amiază (2 noiembrie). Băiețelul din localitatea constănțeană Pecineaga este căutat cu năvodul pescăresc în bazinele cu dejecții ale unui complex de porci. Garda de Coastă pariticipă la căutări cu un sunoar performant.

Iulia Alexandru Bițică este căutat de patru zile. După ce au golit două bazine cu dejecții, salvatorii nu au găsit nimic până acum. Pompierii au golit cu motopompe, însă misiunea autorităților a fost îngreunată și de faptul că apa este foarte densă. Miercuri (6 noiembrie), salvatorii vor apela la bărci pentru căutarea băiețelului dispărut. În funcție de rezultat, autoritățile vor decide dacă se va trece și la golirea celui de-al treilea bazin.

Iulian Alexandru Bițică a fost văzut în apropierea unui bazin de dejecții

Polițiștii au analizat camerele de supraveghere care confirmă că băiatul s-a apropiat periculos de mult de un bazin de colectare a dejecțiilor. La operațiunea de căutare s-au implicat și mai mulți scafandri voluntari, potrivit observator.tv

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie sunt rugate să alerteze imediat poliţia.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1