Copilul cu trei bone s-a înecat în piscina vilei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vacanţă sfârşită tragic, pentru o familie din Bucureşti. Băieţelul lor s-a înecat în piscina vilei de vacanţă pe care o aveau în staţiunea Eforie Sud. Copilaşul a căzut în bazin într-un moment în care a rămas nesupravegheat, deşi se afla cu mama, bona şi o îngrijitoare.

Tragedia care a lovit joi familia lui Radu Şerban Cocoş din Bucureşti, un important om de afaceri în domeniul viticol, este greu de închipuit. Soţia acestuia, Marilena Georgeta, se afla la mare, împreună cu cei doi copii minori, o fetiţă şi un băieţel, în vila lor de vacanţă. Joi după-amiază, Marilena rămăsese acasă cu copilul cel mic, în vârstă de 3 ani.

În vilă se mai aflau bona micuţului Răzvan şi o menajeră. Nu se ştie cum băieţelul, care obişnuia să se joace în curtea vilei cu piscină, a scăpat de sub supravegherea femeilor.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost dus la Bucureşti,după efectuarea necropsiei

simeon stalpnicul png

El a fost găsit de mama lui, mort, pe fundul bazinului. Medicii s-au chinuit timp de o oră să-l salveze pe micuţ, dar în zadar. Bazinul fusese umplut cu apă cu o zi în urmă, la insistenţele copilului care voia să se joace.

Mama copilului este încă în stare de şoc, refuzând să semneze procesul-verbal de constatare a decesului. „Dar nu este mort, copilul meu nu este mort!", repetă femeia într-una. Înmormântarea micuţului va avea loc miercuri, în Bucureşti. Poliţia şi Protecţia Copilului au demarat anchete în acest caz.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net