Copilul bătut în parc, transferat la Timișoara pentru investigații suplimentare

copil-batut-parc.jpg

Copil bătut în parc
Băiatul a leșinat după ce a fost bătut cu bestialitate de un bărbat de 29 de ani
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Copilul în vârstă de 13 ani, agresat de un tânăr într-un parc din Hunedoara, a fost transferat la o clinică din Timişoara pentru investigații suplimentare.

„Starea generală a copilului este bună. S-a decis, însă, transferul acestuia la Timişoara pentru un consult neuropsihiatric, acesta fiind cel mai apropiat spital care are secţie de neuropsihiatrie pediatrică”, a declarat  dr. Emil Stoica, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, potrivit Servus Hunedoara.

Agresorul din parc, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului care i-a provocat minorului o fractură craniană.

Incidentul s-a petrecut duminică, 7 februarie, în jurul orei 15:00, într-un parc din municipiul Hunedoara. Deranjat de un copil de 13 ani care avusese o dispută cu fiul său, un bărbat de 29 de ani l-a luat pe sus și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor și părinților prezenți la fața locului. Unul dintre aceștia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunțat poliția. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea liniștii și ordinii publice. Î

Loading...
 
 

Citește și

  • Copil bătut în parc

    Copilul bătut cu bestialitate de „monstrul din parc” a rămas internat în spitalul din Deva, în timp ce agresorul său a fost reţinut. Băiatul a suferit multiple leziuni serioase. Scenele de violență au fost filmate, iar imaginile au devenit rapid virale. Potrivit martorilor, minorul ar fi leșinat după bătaia cruntă pe care a primit-o. Agresorul l-a lovit și pe fiul lui, un băiețel de doar 7 anișori.

  • Bărbatul care și-a trântit nepotul de pământ într-un parc din Hunedoara a fost arestat și o serie de anchete sociale au avut loc luni, după ce cazul și imaginile incredibile au revoltat opinia publică. Pe Facebook, peste 40.000 de persoane au semnat petiția "Închisoare pe viață pentru bărbatul care a dat de pământ cu un copil la Hunedoara".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1