Copilotul avionului prăbușit în Apuseni, din nou, la spital

copilotul-razvan-petrescu-.jpg

copilot, Răzvan Petrescu, spital
Răzvan Petrescu a ajuns la spital pentru o nouă radiografie la piciorul rănit în accidentul aviatic
Citeste tot despre: 

Răzvan Petrescu, copilotul avionului implicat în accidentul aviatic produs în Apuseni, a fost azi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. Și-a făcut o radiografie la un picior și s-a întâlnit, pentru prima dată după accident, cu doctorul Valentin Calu, aflat și el în aeronava morții.

"Mă simt binişor. Am venit pentru o radiografie la piciorul stâng, să vedem cum s-a depus calciul. E bine, dar mai necesită timp, oasele nu au fost bine aliniate şi necesită timp până se depune calciul în întregime pentru a susţine greutatea. Medicii mi-au spus că nu s-a consolidat suficient ca să susţină întreaga greutate, astfel încât voi continua tratamentul şi voi reveni la control peste şase săptămâni. M-am întâlnit cu doctorul Valentin Calu, prima oară după accident, a fost emoţionant şi am fost foarte bucuros că l-am văzut", a declarat Răzvan Petrescu, copilotul avionului implicat în accidentul din ianuarie, din Munţii Apuseni, citat de Mediafax. El speră ca la următorul control să primească veşti mai bune de la medicii clujeni, astfel încât să poată face analize la o clinică de specialitate din domeniul aviaţiei, de la Bucureşti, care să-i permită să urce, din nou, la manşă. „Abia aştept să zbor, undeva în septembrie-octombrie. Mi-e tare dor, mă simt ca un peşte pe uscat. Sper, de asemenea, să le pot face şi o vizită moţilor din comuna Horea şi să mă întâlnesc în special cu cei trei salvatori", a afirmat copilotul. Răzvan Petrescu s-a întâlnit la spital cu medicul Valentin Calu, aflat în trecere prin Cluj.

A fost internat o lună

Răzvan a fost internat timp de o lună la spitalul din Cluj și a fost externat în 21 februarie. Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În accident au fost răniţi, pe lângă copilotul Răzvan Petrescu, şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

avion prăbușit apuseni.jpg

avion, apuseni, accident
Accidentul din Apuseni a avut loc în ianuarie
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1