Copile folosite în orgii sexuale de VIP-urile din Timișoara

Ultima actualizare:

    Copilele au povestit prin ce orori au trecut cu VIP-uri din Timișoara
Copilele au povestit prin ce orori au trecut cu VIP-uri din Timișoara

Un judecător, un medic de oase, un polițist și alte nume sonore din Timișoara au poftit la ”carne fragedă”. Se săturaseră de ”băbătii de 35 de ani” și făceau sex cu copile.

Un document intrat în posesia „Adevărul” scoate la iveală detalii incredibile din dosarul de trafic de minore în care apar mai multe VIP-uri din Timişoara, printre care judecătorul Nicolae Tomuş, poliţistul Ovidiu Giţan, DJ Manzotti şi un medic ortoped de la Spitalul Judeţean Timişoara.

În documentul intrat în posesia „Adevărul”, procurorii DIICOT descriu modul în care Paul Mânzu, zis „Arthur”, un interlop cu antecedente penale, şi-a creat o imagine de bărbat fatal care cucerea fete ce ajungeau ulterior „carne de tun” pentru VIP-uri locale, minorele fiind atrase în adevărate orgii sexuale.

„La început, în realizarea activităţii de racolare, inculpaţii joacă rolul de loverboy, în sensul că încep o relaţie sexuală cu minorele pentru a le iniţia în viaţa sexuală (în cazul în care acestea nu au experienţă), după care le promit un stil de viaţă mai bun, iar modul prin care şi l-ar câştiga ar fi unul deosebit de atractiv şi anume practicarea prostituţiei”, au arătat procurorii DIICOT, citați de adevarul.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, odată iniţiate, tinerele erau plasate unor clienţi cu potenţial financiar, printre care şi Nicolae Aurelian Tomuş, un judecător de la Judecătoria Timişoara, care ar fi închiriat în Dumbrăviţa o casă special pentru petreceri sexuale cu minore.

„De regulă, la aceste petreceri organizate săptămânal, inculpaţii îşi invitau clienţii şi aduceau minorele, cărora le ofereau băuturi alcoolice şi substanţe stupefiante, astfel încât să fie lipsite de inhibiţii pentru a accepta să consume actele sexuale. De cele mai multe ori protagonistele acestor orgii sexuale erau filmate de Mânzu Paul cu telefoanele mobile, după care le distribuia membrilor grupării infracţionale, pentru ca, la rândul lor, să le arate potenţialilor clienţi”, se mai arată într-un document oficial.

În dosarul de trafic de minore în care este cercetat sub control judiciar judecătorul Aurelian Tomuş a fost arestat şi poliţistul Ovidiu Giţan, care avea un rol activ în racolarea şi plasarea unor minore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net