Copilaș de un an și jumătate, în stare gravă, după ce a fost bătut de concubinul mamei

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, duminică, fiind acuzat că a bătut copilul de un an şi jumătate al concubinei sale, iar acesta a ajuns în stare gravă la spital. Copilul are nevoie de cel putin 40- 45 de zile de recuperare, fiind operat.

”La data de 4 august a.c., poliţiştii Secţiei 3 Politie Rurală Lechinţa s-au sesizat din oficiu în cazul unui minor de un an şi 6 luni din Sânmihaiu de Câmpie, care prezenta mai multe leziuni pe corp. În urma cercetărilor desfăşurate şi a unei constatări medico-legale s-a constatat faptul că leziunile suferit de minor necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale”, a transmis, duminică, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a fost reținut

Sursa citată a precizat că, faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 28 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, duminică, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. ”Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării infracţiunii de violenţă în familie”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit presei locale, bărbatul este concubinul mamei copilului. Acesta l-a bătut cu bestalitate pe copil, care a ajuns în stare gravă la spital, fiind între timp operat de către medici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net