Copilaş de doi ani şi jumătate, găsit teafăr de poliţişti într-o râpă

copil-arges.jpg

Micuţul salvat de poliţist a fost consultat de un echipaj medical
Citeste tot despre: 

Alertă, miercuri seară, în comuna argeşeană Uda: un băieţel de doi ani şi jumătate dispăruse de acasă! După apelul familiei la 112, echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei Argeş au fost mobilizate imediat şi au început să scotocească împrejurimile.

Căutările au durat mai bine de o oră şi n-au fost deloc simple, întrucât zona respectivă este împădurită, scrie adevarul.ro. “Mobilizarea tuturor a fost exemplară, iar activităţile de căutare s-au desfăşurat într-un ritm susţinut, toţi fiind conştienţi de faptul că fiecare secundă contează. Poliţiştii s-au concentrat spre zonele care ar fi fost mai periculoase pentru copil, având pante cu înclinaţie mai mare”, dezvăluie Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

“Într-o astfel de zonă, la aproximativ trei kilometri de locuinţă, unul dintre poliţişti, care cunoştea bine locul, a observat ceea ce părea la început o bucată de material textil, căzută într-o poziţie greu accesibilă, micuţul nerăspunzând la strigătele poliţiştilor care îl căutau. Copilul se afla ghemuit şi era înfrigurat, iar poliţistul l-a liniştit şi l-a luat în uniformă pentru a-l încălzi”, se spune în comunicat. 

Prichindelul a fost evaluat medical şi s-a stabilit că nu se impune transportul la spital, astfel că a revenit în sânul familiei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1