Copilă de 15 ani, bolnavă de epilepsie, filmată în timp ce era violată. Ce s-a întâmplat cu agresorii

police-378255_1920.jpg

Doi tineri din județul Bacău au fost reținuți de procurorii DIICOT după ce ar fi violat o adolescentă de 15 ani, care suferă de epilepsie
Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

În acest caz, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare şi au pus în executare tot atâtea mandate de aducere.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău au reuşit să pună sub acuzare mai mulţi bărbaţi bănuiţi de viol şi pornografie infantilă. Este vorba despre patru bărbaţi care în luna iunie, pe un teren viran, au întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani, fapte pe care le-au înregistrat video cu un telefon mobil şi pe care le-au distribuit şi altor persoane.
La momentul violului, victima, care suferă de epilepsie, ar fi fost aproape inconştientă, pe fondul consumului de alcool. ”Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că minora suferea de epilepsie şi că, în urma consumului de alcool, a intrat într-o stare de ebrietate cel puţin accentuată.
Starea fizică şi psihică a victimei a fost descrisă de către participanţii la săvârşirea faptei ca fiind asociată cu cea unei persoane aflată în stare de inconştienţă sau de semiconştienţă, pe care, la final, după întreţinerea de relaţii sexuale, inculpatul T. A.-N. a fost nevoit să o îmbrace şi să o aducă pe braţe pentru a o aşeza în căruţa cu care se deplasa”, se arată într-un comunicat al DIICOT, conform adevărul.ro. 

Inculpații vor fi prezentați Tribunalului Bacău cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Oamenii legii au făcut patru percheziții la locuințele suspecților din dosar, iar patru persoane au fost duse la sediul DIICOT. Pe lângă cei doi tineri reținuți, alţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1